Danser fik sin bil stjålet: Nu er den fundet – og kørt galt

fredag d. 22. juni 2018 kl: 7. 30 Af: Nicklas Skyum Clausen

Bilen kørte ind i en lysmast efter en bilajgt

Danseren Silas Holst fik i går stjålet sin bil, en Volkswagen Golf, som danseren har døbt ‘Jytte’.

Nu er bilen fundet – i knap så god stand. For efter en biljagt i aftes forulykkede Silas Holsts bil på Tårnvej i Rødovre efter at have kollideret med en lysmast.

Silas Holst efterlyste i går bilen på Instagram. Nu kan han se frem til at få den tilbage i en noget anden stand, end den var i på opslaget.

Spændende nyt: Derfor går MGP-vinder rundt med stort smil for tiden

HJÆLP – OG DEL GERNE! en eller anden røvirriterende bil tyv, har i nattens mulm og mørke stjålet min helt nye elskede bil Jytte… gider I kære følgere ikke holde et vågent øje med den på gaderne? Og kontakte Kbh politi på 114 hvis I ser den holde et eller andet sted… Den har/havde nummer plade BX 45 159 .. og har en revne i kalechen ved venstre bagrude. stjålet foran mit hus i Brønshøj. Hvid, med sort kaleche… din fucking tyvagtige @#%@€%^# !!!!!!! Glæder mig til du er fundet og Jytte forhåbentlig hjemme i god behold igen. ( er meldt til politiet) TAK! 😘 Dusør udloves !!

A post shared by Silasholst (@silasholst) on


Ifølge Ekstra Bladet er fire unge personer anholdt efter biljagten.

Silas Holst glad igen: Erstatter "Jytte" med "Egon"

Silas Holst takker for hjælpen

Her til morgen er Silas Holst blevet orienteret om, at hans bil er blevet fundet. Det kommenterer han på Facebook:

– Jytte er fundet… er vist for rasende til at begynde at forklare om de tre unge der sad i bilen da politiet endte i en bil jagt i nat… så dem lader jeg være med at snakke om. Vil derimod hellere takke jer alle – for pokker et vildt netværk jeg har…!! Alle jeres insta/Facebook delinger bar frugt og hun blev fundet… total smadret, men fundet… håber mekaniker kan fikse hende og at de tre unge lærer forskellen på dit og mit… tak til alle jer andre, skriver Silas Holst.

Del din kommentar

Forsiden lige nu