Dansk cremedronning jubler over stjerne-ros

mandag d. 2. maj 2016 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus

Andrea Elisabeth Rudolph er jublende lykkelig over, at skuespillerinden Liv Tyler har afsløret, at hun bruger de danske produkter.

Andrea Elisabeth Rudolph til modeugen i februar.

Andrea Elisabeth Rudolph til modeugen i februar. Foto: Olufson Jonas/OLUFSON JONAS

Andrea Elisabeth Rudolph er jublende lykkelig over, at skuespillerinden Liv Tyler har afsløret, at hun bruger de danske produkter.

Skønhedsdronningen og den tidligere “Vild med dans”-vært Andrea Elisabeth Rudolph er svimlende begejstret, efter at Hollywood-skuespillerinden Liv Tyler i et interview med Harper’s Bazaar har afsløret, at hun bruger et af de danske produkter.

De blev forældre i 2017

– Jeg er ovenud lykkelig og stolt over at læse om dette ikons og smukke kvindes skønhedsrutiner. Tak for at dele det, skønne Liv Tyler, og tak Helena Christensen for at bringe dine venner så fine gaver, skriver Andrea Elisabeth Rudolph på sin Instagram-profil til et billede af skuespillerinden Liv Tyler.

Til sin billedtekst knytter hun blandt andet hashtaggene #superstolt og #sikkeenmandag.

Andrea Elisabeth Rudolph startede sit crememærke, Ruldolph Care, i 2006. Inden da arbejdede hun blandt andet som “Vild med dans”-vært og som vært på morgenprogrammet “Morgenhyrderne” på Radio 100FM.

Tidligere Vild med dans-værts familiesommerhus sat til salg

Privat har Andrea Elisabeth Rudolph to børn. Datteren Isolde, som hun fik med ekskæresten Jacob Houlind, og sønnen Alfred, som hun har med håndboldkommentatoren Claus Møller Jacobsen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu