Dansk darling får rolle i international serie

torsdag d. 14. juli 2016 kl: 18. 45 Af: Ritzau Fokus
Danica Curcic
Danica Curcic har rollen som stofmisbrugeren Mia Lambert. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix (Arkivfoto)

Danica Curcic skal spille stofmisbruger i den kommende tv-serie "The Mist", som er baseret på Stephen Kings roman.

Endnu en dansk skuespillerinde har fået en rolle i en international tv-serie. Denne gang er det Danica Curcic, der skal spille med i den dystre “The Mist”, som er baseret på en roman af Stephen King. Det skriver Deadline.com.

Ifølge mediet har danskeren rollen som stofmisbrugeren Mia Lambert, der er på flugt og på jagt efter penge. Men den lille by, som er omdrejningspunkt for serien, er dog dækket af en tyk tåge, som sætter indbyggernes liv på den anden ende.

Dansk bestsellerbrag filmatiseres med stjernespækket kvartet

Curcic bliver ikke den eneste dansker på settet. Deadline.com har nemlig tidligere skrevet, at Christian Torpe, der også stod bag TV2-hittet “Rita”, skal instruere den nye serie.

Danica Curcic er blandt andet kendt for sine roller i filmene “All inclusive”, “Lang historie kort” og “Stille hjerte”, mens hun også har spillet rollen som Julie i Det Kongelige Teaters opsætning af “Romeo og Julie”.

Skuespillerinden, der stammer fra Serbien, blev uddannet fra Statens Teaterskole i 2012, og i 2014 fik hun titlen som “Shooting Star” ved filmfestivalen i Berlin.

Stephen Kings roman fra 1980 blev i 2007 lavet som gyserfilm. Dengang var det Frank Darabont, der instruerede. Han har også stået bag film som “En verden udenfor” og “Den grønne mil”, der ligeledes er baseret på King-romaner.

Kritikerrost animationsfilm kan vinde stor filmpris

Ifølge IMDb filmes “The Mist” i Nova Scotia i Canada, og serien får premiere i 2017.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu