Dansk DJ fejrer skarp milepæl på Facebook med ny single

fredag d. 6. november 2015 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Pressefoto.

DJ Martin udgiver i dag singlen “Miracles”. Pressefoto.

Den danske kult-DJ, Martin Jensen er på rekordtid blevet et viralt hit, og rundede i sidste uge en million likes på Facebook. Det fejrer han nu med udgivelsen af den nye single, ”Miracles”.

Gennem det sidste år har den hypede, silkeborgensiske DJ, Martin Jensen, i samarbejde med sit pladeselskab disco:wax, skabt en viral megasucces på de sociale medier med sin kreative tilgang til at producere dance-musik. Små samplede lydbidder af Youtube-videoer er blevet transformeret til globale verdenshits indenfor genren EDM, og nu kan DJ Martin Jensen så endelig fejre ”like” nr. 1 million på hans Facebook-side (og svimlende 119 millioner visninger af hans videoer!) – indenfor musikkens verden herhjemme kun overgået af Volbeat.

Danske artister blæst bagover: -De har imponeret os

På Spotify spredte debutsinglen ”Sí” sig ligeledes også som en steppebrand tidligere på året. Med over 14 millioner streams, gik nummeret nr. 1 på Spotifys ”Global Viral Top 50” og i en række lande, såsom Norge, Sverige, Finland, Spanien, Tyskland Polen, Brasilien, og ja, også herhjemme – foran flere af de allerstørste popstjerner indenlands som udenlands. Først for nyligt, er DJ Martin Jensen blevet gjort selskab af andre danske kunstnere, da det tidligere på efteråret blev offentliggjort, at Lukas Graham og Mø nu også havde ramt Spotifys virale hitlister.

Største virale succeser

DJ Martin Jensen er blevet en af dansk musiks største virale succeser nogensinde, og dette fejres nu med udgivelsen af den tredje single ”Miracles”, som gæstes af sangeren Bjørnskov. ”Miracles” er et kærlighedsnummer baseret på den ultra-populære Youtube-video ”Duck Army”, som DJ Martin Jensen har samplet og transformeret til endnu et super catchy EDM-hit, denne gang indenfor genren ”tropical”.

En teaser-video for singlen kaldet ”Tropical Duck Army” røg på Facebook i september, og er indtil videre blevet vist mere end 22 millioner gange. På Youtube florerer også adskillige bootleg-versioner af ”Tropical Duck Army” fra andre brugere på det sociale medier, og hypen omkring DJ Martin Jensen forud for udgivelsen af ”Miracles” kan således siges at være på sit allerhøjeste netop nu.

Danske kendisser: -Her er vores ønsker for 2018

”Miracles” udgives i dag via disco:wax i hele verden. Hør nummeret nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu