Dansk dj samarbejder med Hollywood-stjerne

onsdag d. 3. december 2014 kl: 7. 18 Af: Ritzau Fokus
 

Hvad den danske dj Morten Breum og skuespillerinden Juliette Lewis laver professionelt sammen, røber duoen ikke endnu.

Hvad den danske dj Morten Breum og skuespillerinden Juliette Lewis laver professionelt sammen, røber duoen ikke endnu. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

På et nyt billede afslører den danske dj Morten Breum, at han arbejder sammen med den Oscar-nominerede skuespillerinde Juliette Lewis.

Johnny Reimar: -Sådan startede Dansktoppen

Det er ikke kun de danske skuespillere, der for alvor er ved at finde vej til stjernehimlen i Hollywood. Også dj’en Morten Breum kaster internationalt stjernedrys ud over sit seneste samarbejde.

Den danske beatmager arbejder nemlig sammen med ingen ringere end den Oscar-nominerende skuespillerinde Juliette Lewis. Det afslører Breum selv på sin Instagram-profil uden dog at røbe, hvad samarbejdet mere konkret går ud på.

– Frokost med den fantastiske Juliette Lewis i dag. Kan ikke vente med at vise jer, hvad vi har gang i, skriver dj’en til billedet af ham og den 41-årige skuespillerinde.

Morten Breum er til daglig bosat i den amerikanske storby Los Angeles, hvor han rent professionelt blot går under sit fornavn. Lewis derimod har etableret sig selv i Hollywood som både sanger og skuespillerinde. Hun har tidligere været frontkvinden i bandet “Juliette and the Licks,” indtil hun i 2009 også gik solo.

I 1992 blev hun nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for sin rolle i filmen “Cape Fear”. Derudover er hun kendt for sine roller i filmene “Hvad så, Gilbert Grape?” og “Natural Born Killers” foruden sit forhold til skuespilleren Brad Pitt.

Se billedet af Lewis og Breum her: http://instagram.com/p/wGU7bBpdWG/?modal=true.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu