Dansk fodboldstjerne vil væk fra England: Føler sig ikke hjemme

fredag d. 27. juli 2018 kl: 10. 19 Af: Nicklas Skyum Clausen

Den danske landsholdsprofil Nadia Nadim er absolut ikke faldet til i Manchester

Nadia Nadim indprentede sig for alvor i vores kollektive hukommelse i 2017. Her var stjernen en bærende spiller på det danske kvindelandshold, der betagede hele landet og nåede hele vejen til EM-finalerne.

Nadia Nadim er både på og uden for banen en enorm profil, der blev kåret som Årets Dansker i 2017 af Berlingske.

Hendes eget 2017 kulminerede inden for banen med et skifte til storklubben Manchester City, der er næsten lige så succesfulde på kvindesiden som på herresiden.

Disse kendisser søgte danskerne efter i 2017

Men siden har ikke alt været fryd og gammen. Den 30-årige offensivspiller skulle godt nok kun bruge seks minutter på at komme på måltavlen i sin debut for City, men siden har hun haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen.

Og nu vil hun så væk fra klubben, fortæller Nadia Nadim til BBC. Den afghanskfødte danske stjerne er hverken faldet til i klubben eller i byen, fortæller hun.

Har villet væk længe

Selvom hun kun har været i klubben siden januar, fortæller hun, at hun har gået med tanken om at ville væk længe.

– Jeg har aldrig følt mig hjemme i Manchester eller i Manchester City, og jeg har gjort det klart for ledelsen, at jeg vil væk. Det er en følelse, jeg har haft længe, siger Nadia Nadim til BBC.

Fodboldstjerne kåret som Årets Dansker 2017

Næste sommer skal Nadia Nadim forhåbentlig repræsentere Danmark til VM i fodbold. Det er også noget, der spiller ind i stjernens beslutning om at ønske et skifte væk, fortæller hun til:

– Jeg bliver nødt til at tænke på mig selv, og jeg kan ikke blive her. Det er et VM-år, og jeg vil være forberedt på det, siger Nadim til BBC.

Del din kommentar

Forsiden lige nu