Dansk hitband aflyser sin Northside-optræden

mandag d. 22. maj 2017 kl: 21. 00 Af: Jørgen Rosengren
LISS AT ROUNDHOUSE
Aarhusianske LISS aflyser koncerten på Northside Festival for at koncentrere sig om gruppens nye musik. Foto: Zoran Veselinovic /Scanpix.

Den aarhusianske kvartet Liss vil i stedet koncentrere sig om at lave ny musik og har derfor valgt at aflyse sin optræden på den prestigefylde festival.

Northside Festival er blevet ramt af et afbud i 11. time.

Det er det lokale band Liss, som har aflyst sin optræden.

Det meddeler hitkvartetten i et opslag på Facebook.

– Efter lange og svære overvejelser er vi nået frem til, at vi desværre bliver nødt til at aflyse vores koncert på Northside i år, skriver Try-stjernerne og uddyber:

– Det er en stor ære at få mulighed for at spille på vores hjemstavns festival blandt alle de fantastiske bands og artister, der spiller i år. Beslutningen om at aflyse koncerten har ikke været nem, men vi må sande, at vi ikke kan det hele på én gang, og at vi bliver nødt at koncentrere os hundrede procent om at lave ny musik, forklarer bandet, der består af  Søren Holm, Villads Tyrrestrup, Vilhelm Strange og Tobias Laust.

Danske hitmagere anbefaler: Det skal vi se på festivalerne

Efter Liss’ aflysning annoncerer Northside på Twitter, at det fremadstormende band Katinka med sangerinden Katinka Bjerregaard i spidsen er hevet ind som erstatning.

Katinka, der har vundet DRs talentudviklingsprogram “Karrierekanonen” og desuden er kåret som årets håb til Steppeulven, har fået stor anmelderros for pladen “Vi er ikke kønne nok til at danse”.

Northside byder velkommen med bondage og bryllup

Årets udsolgte Northside finder sted fra 9. til den 11. juni i Ådalen ved Aarhus.

På plakaten er foruden Katinka også musikalske megastjerner som Radiohead, Frank Ocean og odenseanske MØ.

Del din kommentar

Forsiden lige nu