Dansk kendispar nyder London højt oppefra

tirsdag d. 1. marts 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus

Fodboldspilleren Simon Makienok lever i sus og dus med sin kone, Ibi Makienok, i London og deler billeder af deres vilde hoteludsigt.

Simon og Ibi Makienok har kvalitetstid sammen på det eksklusive Shangri-La Hotel i det centrale London, hvorfra der er udsigt over hele byen.

Simon og Ibi Makienok har kvalitetstid sammen på det eksklusive Shangri-La Hotel i det centrale London, hvorfra der er udsigt over hele byen. Foto: Olufson Jonas/Polfoto

Hvad gør man, når man har hang til skyskraberhoteller, men bor i flade København? En mulighed er at tage et smut til London.

Det gjorde Ibi Makienok i hvert fald i weekenden, afslører hun på Instagram.

På sin profil har hun lagt et billede op, hvor ægtemanden Simon Makienok flader ud på en hotelseng på det eksklusive Shangri-La Hotel i midten af London.

Varm ferie: Se topløse Ibi

Hotellet ligger i den 309 meter høje skyskraber “The Shard”, og det værelse, som tv-værten og fodboldspilleren bor på, koster over 4000 kroner per nat ifølge hotellets hjemmeside.

Mens Ibi Makienok har valgt at have sin mand i fokus på sit udsigtsbillede over byen, har Charlton Athletic-spilleren prydet sin Instagram-profil med et aftenbillede af Londons lys, hvor han har smidt benene op og slapper af i sengen med sko på.

Bruger også tid i storbyen

Når parret ikke nyder den flotte udsigt fra hotelværelset, bruger de tid i den pulserende storby.

De har blandt andet hygget sig på en café i stormagasinet Selfridges, hvor Simon Makienok har fanget øjeblikket med sin smartphone. Her drikker konen en kop te i bedste engelske stil, mens han selv snupper en appelsinjuice.

Se billederne på parrets Instagramprofiler her:

TowersOfLondon❤️The Shard

A photo posted by IbiMakienok (@planetibi) on

udsigten 😑

A photo posted by Simon Makienok (@smakienok) on

sharddddd 🌬

A photo posted by Simon Makienok (@smakienok) on

Dansk stjernepar knokler på badeferien

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu