Dansk komiker: -Jeg skal jo opretholde speltfar-facaden

lørdag d. 3. september 2016 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
2016090222474025_org
Geo er far til en pige. Foto: Scanpix/Axel Schütt

Det er et år siden, at komikeren Geo blev skilt og nu har han fundet sin plads som "husmor" i hverdagen.

Komikeren Geo blev sidste år skilt fra radioværten Christiane Vejlø efter seks års ægteskab, og for ham betyder det, at hverdagen på mange måder er forandret.

Dansk komiker gør klar til bryllup: -Jeg er lykkelig

Syv/syv ordningen gør, at Geo er fuldtidsfar hver anden uge og resten af tiden kan leve ungkarlelivet i sin lejlighed på Østerbro.

– Det går meget godt. Når jeg har vores datter, er jeg rigtig husmor, der bager speltboller og står tidligt op hver dag, fortæller den garvede komiker.

Geo fik i 2009 en datter sammen med sin daværende hustru, og efter skilsmissen bor hun således halv tid hos sin mor og halv tid hos sin far.

Geo og ekskonen har tidligere udtalt, at de bor fem minutter fra hinanden, hvorfor samarbejdet mellem de to, ifølge dem selv, fungerer helt fint.

Komikeren har da også lært at navigere mellem de uger, hvor han helliger sig sin datter og de uger, hvor han har mere tid til sig selv.

– Det sjove er, at når jeg har Effie, så er jeg virkelig effektiv, men så snart hun tager hjem, lever jeg i et bjerg af skrald, griner han og fortsætter:

– Det er jo vigtigt at opretholde facaden som speltfar på Østerbro, afslutter komikeren med et smil og et blink, der afslører, at det meste, der kommer fra hans mund, skal tages med et gran salt.

Geo efter kræftkamp: -Det er terapeutisk for mig at tale om det

Komikeren er født og opvokset i Aalborg, og fik sit gennembrud, da han i slutningen af 90’erne flyttede fra hjembyen til København og i 2000 vandt DM i standup.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu