Geo jubler over kulturpris

tirsdag d. 3. marts 2015 kl: 6. 45 Af: Ritzau Fokus
 
Komikeren Geo (til venstre) kan nu kalde sig kulturambassadør. Her ses han med Thomas Skov fra DR.

Komikeren Geo (til venstre) kan nu kalde sig kulturambassadør. Her ses han med Thomas Skov fra DR. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Komikeren Geo får tildelt prisen som “Kulturambassadør” for sin fødeby, og det glæder aalborgenseren, der vil gøre hjembyen stolt.

Det blev alt andet end en grå mandag for komikeren Geo, med det borgerlige navn Christian Geo Heltboe. Den 39-årige komiker kan nemlig fra i dag af og fremover kalde sig “kulturambassadør”.

Dansk komiker gør klar til bryllup: -Jeg er lykkelig

Det afslørede den gakkede stand-up-komiker selv på sin Instagram profil mandag formiddag, da han lagde et billede op af den officielle begrundelse til, hvorfor han modtager Aalborgs kulturpris 2015.

Og det er en glad Geo, der får titlen som “kulturambassadør”.

– Hvor er jeg stolt, beæret og glad for denne fantastiske cadeau, skriver komikeren til sit opslag og fortsætter:

– Elsker min fødeby og elsker at se den udvikling, den har gennemgået kulturelt de sidste 20 år. Den gør mig stolt, og jeg vil forsøge som eksil-aalborgenser at gøre jer stolte de næste tyve. Vi ses snart, skriver den 39-årige komiker på sin Instagram-profil.

Begrundelsen for, at valget som prismodtager er faldet på komikeren, skal findes i hans evne til “at bruge de største udfordringer i sit eget liv konstruktivt og formidle dem på en måde, der får folk til at reflektere over deres eget liv”, skrives der i den officielle forklaring.

Geo slog for alvor igennem på den danske stand-up-scene i 2002 med showet “Den Ægte Vare”, som han lavede med blandt andre Rune Klan, Anders Matthesen og Mick Øgendahl.

Geo efter kræftkamp: -Det er terapeutisk for mig at tale om det

Se Geos opslag på Instagram her: https://instagram.com/p/zuNyOZlqHq/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu