Dansk komiker og radiovært skal skilles

tirsdag d. 3. november 2015 kl: 6. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Geo skal skilles fra radioværten Christiane Vejlø.

Geo skal skilles fra radioværten Christiane Vejlø. Foto: claus bjoern larsen/CLAUS BJOERN LARSEN

Det er slut mellem komikeren Geo og hans kone, radioværten Christiane Vejlø.

Der er stadig masser af kærlighed mellem den danske komiker Geo og hans kone, radioværten og bloggeren Christiane Vejlø. Alligevel har parret valgt at lade sig skille. Det skriver Christiane Vejlø på sin facebook-profil.

– For nu næsten 3 måneder siden besluttede Geo og jeg, at vores rejse som ægtefolk var nået sin ende, og samtidig påbegyndte vi en ny rejse som fortrolige venner med et varmt fællesskab og stor kærlighed omkring vores fantastiske datter Effie, skriver Christiane Vejlø.

Dansk komiker gør klar til bryllup: -Jeg er lykkelig

Gift i seks år

Parret har været gift i seks år, men selvom de nu ikke længere skal være ægtefolk, vil de stadig bibeholde deres gode forhold.

– Fra i dag bor vi 5 minutter fra hinanden og har stadig planer om at blive gamle sammen – men i nogle nye rammer. Vi er for evigt bundet sammen, og det tror vi, at vi kan få noget rigtig godt ud af, skriver radioværten, der har stået bag Geo, der har været gennem et kræftforløb og har skrevet om det i bogen “Ikk’ for sjov – om kemo og comedy”.

Respekt for hinanden

Selvom det er et par måneder siden, at parret tog beslutningen, er det først nu, de står frem. Alt tyder på, at parret stadig nærer stor respekt for hinanden.

– “Tak for en masse dejlige år, og velkommen til en masse nye dejlige år” stod der på en seddel ved en rose, jeg fik forleden. Kærligheden og respekten kan faktisk godt sejre, selvom et ægteskab ikke længere er den rigtige konstellation. Og det er vi helt utrolig stolte over, skriver Christiane Vejlø.

Se radioværtens opslag her:
https://www.facebook.com/christianevejloe?fref=nf

Geo efter kræftkamp: -Det er terapeutisk for mig at tale om det

/ritzau/FOKUS

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu