Casper C. om ung kæreste: -Folk kaldte mig pædofil

søndag d. 19. marts 2017 kl: 11. 47 Af: Ritzau Fokus
20170316113122495_org
Casper Christensen er i øjeblikket aktuel med filmen "Dan Dream". Foto: Scanpix/Simon Læssøe

Det har bestemt ikke været let for komiker Casper Christensen at blive kærester med den 18 år yngre Isabel.

Den danske komiker Casper Christensen bliver af mange set som en arrogant kvindebedårer på grund af sin fremtoning i satireserien “Klovn”. Men faktisk er han det stik modsatte, fortæller han.

I et nyt interview med magasinet Femina fortæller den 48-årige komiker, skuespiller og natklubejer om de mange negative fordomme, som han møder om sig selv.

– Det er min egen skyld, jeg har jo opbygget en myte gennem mit arbejde. Jeg har brugt mit eget navn, og jeg har med et godt dansk ord valgt at fremstille mig selv som en “womanizer” – og en charlatan og lidt af en skiderik, fortæller Casper Christensen i interviewet.

Klovn er ifølge anmelder den fineste form for inklusion

Ubehagelige oplevelser

Men det stereotype billede af, hvordan “Klovn”-stjernen er i virkeligheden, har i den grad ramt ham som en boomerang og har budt på en række ubehagelige oplevelser.

For eksempel da han forelskede sig i den 18 år yngre Isabel Friis-Mikkelsen, som i dag er hans kone og har skiftet navn til Isabel Christensen.

– Jeg fik reaktioner fra folk på gaden og journalister, der var lidt efter mig, og en del kvinder på min egen alder og en lille smule ældre var meget forargede og vrede over, at jeg kunne tillade mig at blive kærester med en, der var 18 år yngre, fortæller Casper Christensen til Femina.

– Vi snakker alt fra at kalde Isabel prostitueret til at kalde mig pædofil, så det har været meget voldsomt, tilføjer han.

Casper Christensens gamle dollargrin kan blive din næste bil

Isabel og Casper Christensen er netop blevet forældre til sønnen Cooper.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu