Geo raser over danske forældre

mandag d. 27. april 2015 kl: 13. 05 Af: Ritzau Fokus
 

Komikeren Geo har ikke ondt af de mennesker, der havde en dårlig oplevelse til lørdagens “Frost”-koncert i København. Foto: claus bjoern larsen/CLAUS BJOERN LARSEN

Komikeren Geo beder børnefamilier slappe af, efter de blev rasende over en mislykket gratiskoncert med sange fra Disney-filmen “Frost”.

Gråd, kaos og ren panik.

Dansk komiker gør klar til bryllup: -Jeg er lykkelig

Sådan beskriver flere forfærdede forældre deres oplevelse på Gammeltorv i København lørdag, da sangerne fra Disney-filmen “Frost” optrådte til en gratis koncert.

Men de mange børnefamiliers dårlige oplevelse til koncerten giver komikeren Geo ikke meget for. I en dybt ironisk kommentar på sin Instagram-profil går han hårdt efter Disney-hysteriet.

– Når børn og forældre i de syriske flygtningelejre læser dette, bliver de rasende! Send hjælp til disse stakler ved at sms’e I-landsproblemer til 1212, og så donerer du 10.000 kroner skattefrit til deres friværdi, skriver entertaineren om et billede af en BT-artikel, der handler om forældrenes dårlige oplevelser ved lørdagens koncert.

Og heldigvis begrænsede de dårlige oplevelser sig også til, at folk “råbte og maste”, som en mor udtrykker det. Ingen kom således hverken til skade eller mistede livet til “Frost”-koncerten.

Geo efter kræftkamp: -Det er terapeutisk for mig at tale om det

Se Geos ironiske kritik af de forulempede børnefamilier her: https://instagram.com/p/18GpD-lqLX/?taken-by=geocomedy

Ritzau Fokus

Del din kommentar

Forsiden lige nu