Dansk koncertarrangør: -Sikkerhed er vores højeste prioritet

tirsdag d. 23. maj 2017 kl: 13. 22 Af: Ritzau Fokus
NBC Hairspray Live! press junket
- Sikkerheden ved vores shows er fortsat vores højeste prioritet, siger Jesper Christensen fra koncertarrangøren Live Nation Danmark. Foto: CHRIS DELMAS/Scanpix (Arkivfoto)

Danskerne kan stadig komme til Nik & Jay-koncert onsdag i Royal Arena i København.

– Koncerten med Nik & Jay i Royal Arena i morgen fortsætter som planlagt.

Sådan lyder det fra Jesper Christensen, Managing Director hos koncertarrangøren Live Nation Danmark, i en skriftlig udtalelse til Ritzau tirsdag.

Popstjerne er blevet forlovet

– Sikkerheden ved vores shows er fortsat vores højeste prioritet, og vi er i kontakt med de danske myndigheder og følger deres anvisninger, skriver han.

Udtalelsen kommer på baggrund af angrebet i den engelske by Manchester tirsdag aften mod en koncert med den amerikanske sangerinde Ariana Grande.

– Vi er naturligvis dybt berørte af denne meningsløse tragedie, og vore hjerter og tanker er med dem, der påvirkes af denne tragiske hændelse.

Ariana Grande spillede i Boxen

Ariana Grande spillede i Jyske Bank Boxen i Herning i forrige uge.

Her er man også berørt af angrebet i Manchester.

– Vores varmeste tanker sendes først og fremmest til de ramte og deres familie samt vores kolleger.

Se billederne: Popstjerne holdt ekstravagant jul

– I MCH (Messecenter Herning, red.) og Jyske Bank Boxen vurderes sikkerhedsniveauet på hvert eneste arrangement fra gang til gang. Det sker i et tæt samarbejde med arrangørerne samt politiet og deres eksperter, siger administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, i en skriftlig udtalelse til Ritzau.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu