Dansk landsholdsspiller får dødstrusler på sociale medier

tirsdag d. 3. juli 2018 kl: 13. 12 Af: Jørgen Rosengren
Dansk landsholdsspiller er lagt for had på sociale medier
Nicolai Jørgensen er blevet lagt for had på de sociale medier. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Han brændte et straffe i en fodboldkamp. Nu kæmper han med dødstrusler.

Den danske landsholdsspiller Nicolai Jørgensen var uheldig i et afgørende moment i Danmarks ottendedelsfinale mod Kroatien ved VM i Rusland.

Angriberen brændte danskernes sidste spark i straffesparkskonkurrencen, og da kroaterne efterfølgende scorede på deres forsøg, var Danmark ude af VM.

Det har fået flere til at rase mod den 27-årige angriber, der blandt andet har fået dødstrusler på de sociale medier.

DBU melder dødstrusler mod fodboldspiller til politiet

“Seriøst pinligt” og “hold kæft du er lort”, lyder nogle af de knap så slemme kommentarer, mens de værste af dem er dødstrusler og trusler om at ødelægge Jørgensens hjem.

Skrevet på Instagram

De hårde ord er blevet skrevet som kommentarer på Jørgensens Instagram-profil til et billede af et par fodboldstøvler, som angriberen har lagt ud.

Det har fået flere til at reagere. Blandt andet Silkeborg IF’s anfører, Simon Jakobsen, der har taget et billede af kommentarerne.

– Et lille udsnit af kommentarerne til et billede på Nicolai Jørgensens Instagram. Fyldt med idioter. Kæmpe idioter. Øv, hvor er det lavt!, skriver han på Instagram.

Det er ikke kun på Instagram, at Jørgensen bliver lagt for had. Også på fodboldsitet bold.dk har brugerne ikke meget til overs for Jørgensen.

– Normalt er jeg ikke meget for, at spillere modtager dødstrusler fra fans, men i Nicolai Jørgensens tilfælde vil jeg med glæde tillade en undtagelse, skriver en bruger af sitet.

Spiller i Holland

Jørgensen, der til dagligt spiller i den hollandske klub Feyenoord, får dog også mange rosende ord. Specielt fra Feyenoord-fans, der bakker op om deres spiller.

– Du skal ikke bekymre dig om det straffespark. Ronaldo og Messi missede også, skriver en med henvisning til henholdsvis den portugisiske og argentinske verdensklassespiller.

Flere gør opmærksom på, at det ud fra profilbillederne ligner, at der er tale om børn, der skriver de hårde ord.

Landsholdsstjerne på vild bryllupsrejse

Dansk Boldspil-Union (DBU) skriver på Twitter, at man vil melde truslerne til politiet.

– Det er helt uacceptabelt og uanstændigt. Vi melder sagen til politiet, for at få sat en stopper for dette vanvid, skriver DBU.

Del din kommentar

Forsiden lige nu