Dansk musical-darlig: -Det er mit drømmeprojekt

mandag d. 15. august 2016 kl: 9. 57 Af: Ritzau Fokus
Maria Lucia får Teaterpokalen
Skuespiller og sangerinde Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Arkivfoto: Simon Skipper/Scanpix.

Danmarks musical-darling Maria Lucia løfter sløret for, at hun udgiver en ny bog, som hun også kalder for sit drømmeprojekt.

Maria Lucia Rosenberg fik sit store gennembrud, da hun i 2003 hev sejren hjem i tv-programmet “Popstars”. Siden da har sangerinden optrådt i adskillige musicals, heriblandt “Skønheden og udyret”.

Nu afslører den 32-årige sangerinde, at hun dog ikke kun har fået de seneste måneder til at gå med sceneoptrædener og vokaløvelser. Maria Lucia skriver nemlig til et billede på sin Instagram-profil, at hun har haft travlt med at forfatte en ny bog, som hun også kalder for et drømmeprojekt.

– Godmorgen. Så sker det! Vi kan endelig løfte sløret for, hvad vi i de sidste mange måneder har gået og knoklet med! Frida Hallqvist og jeg udgiver en bog, og de næste par dage er vi på location med det skønneste team af mennesker, som vi selv har sammensat, skriver Maria Lucia i billedteksten.

Sammen med personlig træner

Stjernens nye bog er forfattet sammen med den personlige træner Frida Hallqvist, som Maria Lucia ofte portrætteres sammen med på de sociale medier i forbindelse med motion og træning.

“Taking Back My Heart”-kunstneren tiltrak tidligere i år stor opmærksomhed, efter at hun viste sin veltrænede krop frem på sin Instagram-profil. Her roste flere fans Maria Lucia for hendes mavemuskler, der understregede hendes tydelige vægttab.

Maria Lucia lider stadig under hjernerystelse

Se Maria Lucias billeder her:

Godmorgen☺️ SÅ sker det! Vi kan endelig løfte sløret for hvad vi i de sidste mange måneder har gået og knoklet med! @fridahallqvist og jeg UDGIVER EN BOG og de næste par dage er vi på location med det skønneste #team af mennesker som vi selv har sammensat! Det her er i sandhed et drømmeprojekt med @politikensforlag i ryggen og vi er simpelthen SÅ stolte og glade🙌🏼❤️ To be continued…. #staytuned #formore #happykid #happykids #falster #life #healthy #smile #marialuciafridahallqvist —————✨✨✨—————– For mere "Behind The scenes" de næste par dage, følg min #snapchat profil Lullulamb 👻

A photo posted by 🎭 Maria Lucia H.R. 🎭 (@lullulamb) on

Er stadig høj på aftenbadningen i går, så er lige kommet tilbage fra at have gjort det igen🐬🐠🏊🏼❤️ #gidjegkunnegøredethverdag #happykid #aftendukkert #swim #evening #lastnight #view #bornholm #bikini

A photo posted by 🎭 Maria Lucia H.R. 🎭 (@lullulamb) on

Maria Lucia groggy efter musicalulykke

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu