Dansk musiker ignorerer sin 40-års fødselsdag

onsdag d. 18. februar 2015 kl: 15. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Simon Kvamm runder et skarpt hjørne onsdag.

Simon Kvamm runder et skarpt hjørne onsdag. Foto: MORTENSEN JESPER/EKSTRA BLADET

Simon Kvamm fylder onsdag 40 år, men det lader ikke til, at det fylder så meget i hans bevidsthed, at han runder et skarpt hjørne.

Den 18. februar 1965 blev verdenshistoriens rigeste hiphopper født, og præcis 10 år senere kom en af Danmarks mest populære musikere til verden.

Nephew er tilbage efter fire års pause: Det er ikke for huslejens skyld

Således deler Nephew-forsangeren Simon Kvamm, der onsdag fylder 40 år, fødselsdag med den legendariske rapper, producer og forretningsmand Dr. Dre.

Og selv om den danske musiker kan fejre, at der skal 40 lys i hans fødselsdagslagkage, tyder meget på, at han er mere optaget af den verdenskendte rappers runde fødselsdag end sin egen.

– Tillykke med de 50 år i dag, Dr. Dre! skriver Kvamm således på sin Twitter-profil uden overhovedet at nævne, at dagen også er speciel for ham.

Dog kan hilsnen til Dr. Dre også tolkes som et eksempel på Kvamms sorte humor. Det var oprindeligt den humor, der fik danskernes øjne op for silkeborgenseren, da han i 2004 debuterede som vært på det populære satireprogram “Drengene fra Angora”.

Siden har den nu 40-årige entertainer dog lagt Angora på hylden for at fokusere fuldt ud på musikken. Og det har han gjort med stor succes.

Simon Kvamm: -Jeg er blevet voksen i en sen alder

Som forsanger i rockbandet Nephew har han nemlig været med til at sælge over 400.000 plader, ligesom han udgør den ene halvdel af den anmelderroste musikerduo De Eneste To.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu