Dansk musiker mindes kronprinsens bryllup: -Han bliver en god konge

søndag d. 9. september 2018 kl: 8. 03 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den danske guitarist spillede for kronprinsparret i anledning af dets bryllup i 2004.

Da hele Danmarks kronprins, Frederik, endegyldigt sagde “ja” til Mary Donaldson i 2004, var det med hele verden som tilskuer. Den aarhusianskbaserede musiker Kaare Norge kom dog lidt tættere på end de fleste.

Han har spillet koncerter over alt i landet – nu og da udlandet – og med sin guitar har han indtaget scener, balsale og alverdens andre steder. Kaare Norge mindes dog især med glæde, da han spillede for kronprinsparret, da det tog på rundtur for at fejre ægteskabet i 2004.

Kaare Norge fortæller således her historien om, da han spillede på Møntmestergården i Aarhus – i anledning af det royale powerpars bryllupsceremoni i den jyske hovedstad.

Kontroversiel musiker giver koncert i Danmark: Ansatte på spillested er forargede

– Da de blev gift tog de på rundtur i Danmark for at blive hyldet og for at hylde ægteskabet. Da de skulle til Aarhus, blev jeg hyret til at spille under middagsreceptionen i Møntmestergården. Jeg spillede halvanden time i træk, siger Kaare Norge med et grin til Kendte.dk.

Efter middagen kvitterede vores kommende – og meget musikglade – konge med ordene “tak for rigtig god musik”, og det gjorde indtryk på den verdenskendte klassiske guitarist.

– Så bliver man altså bare stolt. Frederik, som jeg af og til støder ind i, bliver en rigtig god konge. Det er jeg sikker på, siger han.

Majestæten inviterede inden for: Flere fik sagt mange tak

Bryllupsfesten er dog ikke hans eneste møde med de royale. Han har sågar spillet til et vaskeægte jubilæum. Det foregik også i Aarhus, da Hendes Majestæt Dronning Margrethe i 1997 kunne fejre 25 års jubilæum som regent over Danmark.

Jubilæet blev også fejret med en rundtur i det ganske land, og i Aarhus blev det akkompagneret af Kaare Norge, der også ved denne lejlighed spillede halvanden time – dog med indlagte kunstpauser, husker han.

Del din kommentar

Forsiden lige nu