Dansk Playboy-model: -Jeg tabte mit barn

tirsdag d. 9. februar 2016 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus

Modellen Joan Divine taler nu ud om den store sorg hun oplevede, da hun var gravid og barnets hjertelyd pludselig forsvandt.

Den danske Playboymodel Joan Divine fortæller nu sandheden om, hvorfor hun og Vild med dans-kæresten endnu ikke er blevet forældre.

Den danske Playboymodel Joan Divine fortæller nu sandheden om, hvorfor hun og Vild med dans-kæresten endnu ikke er blevet forældre. Foto: Polfoto/Polfoto

Den danske Playboy-model Joan Divine er kæreste med Vild med dans-danseren Michael Olesen – og drømmer om barn

Den danske Playboymodel Joan Divine har ingen drøm om at gå barnløs gennem livet. Tværtimod har hun faktisk prøvet i flere år, men modellen blev i 2013 ramt af en tragedie, som stadig sidder i hende, skriver hun på sin blog joandivine.dk.

Sidste års vinder tæt på at ryge ud af Vild med dans: Alt kan ske

Efter en fertilitetsbehandling med hormonsprøjter blev hun gravid, og babylykken var stor. Men glæden sluttede bra for hun og Vild med dans-kæresten Michael Olesen, da parret gik til deres tredje scanning.

– Lægen brugte lang tid på at scanne inden han fortalte os, at han ikke kunne finde hjertelyd, skriver den 36-årige model på sin blog.

Brød sammen i gråd

Kæresteparret, der nu ikke alligevel skulle være forældre, klemte hinandens hænder og brød sammen i gråd.

– Det med at miste er rigtig hårdt, og derfor har vi også kun fortalt til vores nærmeste, hvad der er sket. Guderne skal vide, at der ikke er noget, vi hellere vil, end at få børn. Men jeg har brug for at lukke alle spørgsmålene om, hvorfor vi ikke har fået børn, ned nu, skriver den blonde model.

I blogindlægget skriver Joan Divine desuden, at det er hårdt at blive ved med at besvare folks nysgerrige spørgsmål om, hvorfor hun endnu ikke er blevet mor. Netop derfor har hun nu valgt at tage bladet fra munden og samtidig bryde tabuet om fertilitetsbehandlinger.

– Det er så pokkers trist, at vi ikke kan blive gravid på den “normale” måde. Jeg håber, at vores historie kan hjælpe med at bryde det tabu, jeg synes der er omkring fertilitetsbehandlinger.

Joan Divine og Michael Olesen har indtil nu været igennem fire hormonbehandlinger, som desværre ikke har båret frugt.

Målløse Vild med dans-vindere: -Det er så sindssygt

Læs hele blogindlægget her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu