Nyt album: Hej Matematik har store overraskelser i ærmet

torsdag d. 12. juni 2014 kl: 12. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Hej Matematik, som fra venstre består af Søren og Nicolaj Rasted, er specielt kendt for hitsene “Walkman” og “Party i provinsen”. Foto: BAANER RASMUS/Polfoto

Søren og Nicolaj Rasted er lige nu i fuld gang med fjerde album fra Hej Matematik. Det byder på helt nye oplevelser for øregangen.

Med dobbelt platin for deres genfortolkning af Shu-bi-dua-hittet “Walkman” slog den musikalske duo Hej Matematik for alvor igennem på de danske hitlister tilbage i 2008.

De gik fra hinanden i 2017

Nu melder nevø og onkel Rasted sig igen på banen med Hej Matematiks fjerde album, der forventes i handlen til efteråret.

Her får publikum lov at opleve en helt nye side af Søren og Nicolaj Rasteds musikalske talent, afslører Søren Rasted.

– Det bliver radikalt anderledes. Det bliver lidt hårdere og mere elektronisk, fortæller han.

Siden duoens tredje album “Hej Lights” udkom i 2012 har der været ganske tyst omkring det 80’er-inspirerede popband. En radio stilhed, som kun er blevet afbrudt en enkelt gang med singlen “Partyboy” fra 2013.

Men det er der en god grund til. De to musikalske herrer har nemlig haft flere andre projekter at se til, fortæller Søren Rasted.

– Nicolaj har været i gang med at lave Stine Bramsen, og jeg har lavet en ny artist, som også kommer ud her til efteråret, siger han.

Samarbejdet mellem den tidligere forsanger i popgruppen Alphabeat, Stine Bramsen og Nicolaj Rasted kan opleves, når sangerinden udkommer med sit første soloalbum senere på året. Her har den unge halvdel af Hej Matematik primært hjulpet til med at skrive sangene.

Søren Rasted, der i flere år havde international succes som medlem af popgruppen Aqua, vil imidlertid ikke afsløre noget yderligere om den nye artist, han har i støbeskeen.

– Det kommer forhåbentlig til at gå helt af sig selv, siger han.

Søren Rasted bliver vært for populært tv-program

Søren Rasted er privat gift med forsanger i Aqua, Lene Nystrøm. Nicolaj Rasted er søn af Søren Rasteds søster.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu