Dansk popidol får ja til ægteskab

fredag d. 12. december 2014 kl: 11. 15 Af: Ritzau Fokus
 

“Siger hun mon ja?” Et spørgsmål, der ikke kan undgå at dukke op i hovedet på en mand kort før, han frier til sin kæreste. Selvom den danske sanger Thomas Buttenschøn allerede er lykkeligt gift og far til to, trængte selv samme spørgsmål sig for nylig på, da han tog en tur i Illum. Foto: MARTIN ROSENAUER/POLFOTO

Den danske sanger Thomas Buttenschøn hjalp for nylig til, da en forelsket fan ville overraske sin kæreste med et frieri.

Disse to får en halv million af dronningen

Med sin fløjlsbløde stemme og sit karakteristiske store afrohår charmerer den danske sanger Thomas Buttenschøn dagligt sine fans. For nylig fik han ovenikøbet én af dem til at sige ja til ægteskab.

Det fortæller Thomas Buttenschøn på sin Facebookprofil.

For et par måneder siden blev han kontaktet af en fyr ved navn Tim, der gerne ville fri til sin kæreste Stephanie. Og det skulle han bruge Buttenschøns hjælp til.

– Tim ville meget gerne høre, om jeg ville komme ind på Stephanies arbejde og synge “Smukkere end smuk” for hende. Og så ville han fri til hende lige efter, fortæller Thomas Buttenschøn på Facebook og fortsætter:

– På rulletrappen på vej op mod 4. sal i Illum, hvor Stephanie arbejder, begyndte jeg pludselig at blive ret nervøs. Hvad fanden var det, jeg havde sagt ja til? Hvad nu hvis hun sagde nej. Det ville da være helt forfærdeligt.

Ikke desto mindre tog Thomas Buttenschøn fat i sin medbragte guitar og begyndte at spille for Tim og hans kæreste, der blev noget overrasket over det uventede besøg.

– Hun smilede og så glad ud. Puha. Så langt så godt. Da jeg havde spillet første omkvæd, tog Tim over.

– Og så tog følelserne ellers fat. Hele den øverste etage i Illum stod med røde øjne, og vi hørte hende i glædesgråd sige “ja”, fortæller Buttenschøn.

På sin Facebookprofil har han sammen med fortællingen postet et billede af sig selv og den modige fan, Tim, som altså fik sit ja fra kæresten Stephanie.

– Kæmpe respekt til Thomas Buttenschøn og igen mange tak for hjælpen. Jeg kan ikke takke dig nok, skriver den nyforlovede Tim selv som kommentar til billedet.

Dennis Knudsens penthouse-lejlighed er til salg: SÅ dyr er den

Se Buttenschøns foto og læs selv hele historien her: https://www.facebook.com/thomasbuttenschon/photos/a.10150138659306418.331394.12401161417/10152836405781418/?type=1&theater

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu