Dansk popstjerne er blevet far

torsdag d. 9. juli 2015 kl: 12. 18 Af: Ritzau Fokus
 

Joey Moe er blandt andet kendt fra tv-programmet “Voice Junior”. Foto: JOHANSEN LINDA/Polfoto

Den danske popstjerne Joey Moe har ventet tålmodigt, men i mandags kom sønnike endelig.

Der er lykkelige omstændigheder hjemme hos Joey Moe-familien. Sammen med sin kæreste Zenia er den danske sanger nemlig blevet far for første gang.

Gratis koncert med Joey Moe på Bakken

På det sociale medie Instagram har den populære popsanger delt et billede af sin nyfødte søn, og det fremgår, at han kom til verdenen mandag eftermiddag.

– Han er sund, smuk, rask og han nyder sit nye liv i den store verden. Vi er så forelskede i ham – og så synes han i øvrigt, at mor er den sejeste i verden for gaven til hans første fødselsdag; livet, skriver Joey Moe på sin Instagram profil.

Ifølge den københavnske sanger så har hans lille dreng også allerede været ude og udtrykke sin kærlighed til sine forældre.

– Hans egne ord var: “Mwa … K … Aaa” som naturligvis oversættes til: Jeg elsker jer, joker sangeren og tilføjer et hjerte til sætningen.

Se billedet af Joey Moes nyfødte søn på sangerens Instagram-profil:

Zenia & jeg mødte en 53 cm lang og 3740 gr basse for første gang i mandags klokken 17:06 på fødegangen 👩🏼👶🏽👦🏽♥️ Han er sund, smuk, rask og han nyder sit nye liv i den store verden. Vi er SÅ FORELSKEDE I HAM – og så synes han i øvrigt, at mor er den SEJESTE i verden for gaven til hans første fødselsdag; LIVET! Hans egne ord var: "Mwa… K… Aaa" som naturligvis oversættes til: "JEG ELSKER JER" ♥️😁 #NoFilter #JustLife @zeniajeanine

A photo posted by JoeyMoeOfficial (@joeymoeofficial) on

Joey Moe: -Familielivet har været en gave for min musik

Joey Moe er blandt andet kendt for numre som “Yo-Yo” og “Jorden er giftig”. Han er desuden også kendt fra tv-programmet “Voice Junior”, hvor han optrådte som mentor for nogle af de unge deltagere.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu