Dansk realitydarling fik angstanfald på den røde løber

søndag d. 5. februar 2017 kl: 14. 11 Af: Ritzau Fokus
20170205104738424_org
Bloggeren Irina Olsen deltog torsdag aften i prisuddelingen Zulu Awards. Foto: Scanpix/Emil Hougaard

Bloggeren Irina Olsen blev ramt af et angstanfald, da hun trådte ind på den røde løber til Zulu Awards.

Hun er vant til at deltage i store arrangementer og posere for fotograferne på den røde løber, men torsdag aften fik kendisbloggeren Irina Olsen en meget ubehagelig oplevelse.

Sammen med flere af de store danske kendisser var hun mødt op til prisuddelingen “Zulu Awards” for at feste og hylde vinderne af de mange priser.

Irina om svær skuespildebut: Især én ting gav problemer

Ramt af angstanfald

Men da realitydarlingen trådte ind på den røde løber, blev hun ramt af et angstanfald.

Det skriver hun på sin blog www.irinathediva.dk.

– Jeg kan slet ikke mærke mine fødder, og det summer over det hele. Heldigvis kan jeg nogenlunde kontrollere min vejrtrækning, for jeg får også de slemme angstanfald, når jeg flyver, og jeg prøver jo at skjule det, så ingen bemærker det, skriver Irina Olsen i sit blogindlæg om oplevelsen.

Bloggeren, der er kendt fra programmer som “Mig og min mor” og “Fristet”, fortæller, at hun ikke er klar over, hvorfor angsten ramte i netop det øjeblik, men hun tror ikke, at det var forbundet med blitzlysene og de mange mennesker.

I blogindlægget kæder hun i stedet angstanfaldet sammen med de travle og lange dage, hun har haft de seneste uger.

– Jeg synes jo selv, at jeg næsten er sluppet af med angsten og ellers har lært at kontrollere den. Men søvnmangel og stress kan til tider udløse et angstanfald hos mig, skriver realitypersonligheden i indlægget og tilføjer, at hun nu vil finde en psykolog, der kan hjælpe hende med at slippe angsten helt.

Irina Olsen har tidligere skrev åbent om, at hun i en årrække har lidt af angst, og i tv-programmet “Slip angsten – sig det højt” på Kanal 4 fortæller hun også om en af angstepisoderne.

Dansk realitystjerne separeret: -Dræner mig at elske en misbruger

Læs hele blogindlægget her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu