Dansk sanger indlagt med syreforgiftning: Farlig og alvorlig tilstand

mandag d. 13. februar 2017 kl: 14. 00 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Forsanger Kjartan fra det populære orkester Folkeklubben har i en periode været indlagt med en farlig forgiftning.

Folkeklubben skulle have spillet koncert lørdag til Strib Vinter Festival på Fyn, men det skete ikke. For pludselig gik det op for orkestret og forsangeren, at noget var fuldkommen galt.

Således blev forsangeren, Kjartan Arngrim, indlagt på Aarhus Universitetshospital lørdag, og det har han været lige siden, oplyser bandet på sin Facebook-profil. Her står der, at det som udgangspunkt ikke var overraskende, at forsangeren var syg.

Ramt af en diskusprolaps: Sådan er udsigterne

Men medlemmerne i bandet troede, der var tale om en simpel influenza, der kan være yderst drænende.

“Han nåede at spille fem koncerter forrige uge, mens kroppen nærmest har været i chok, og som publikum nok har bemærket, har han set noget mærket ud”, skriver Folkeklubben.

Influenza var der nemlig ingenlunde tale om, hvis man skal tro bandet. For beskeden fra hospitalet er, at Kjartan led under en syreforgiftning. “En farlig og alvorlig tilstand”, meddeler bandet.

Diagnosen er angivelig diabetes type 1.

“Kjartan udskrives i dag, er i fin form, syv kilo lettere og klar til det hele. Hvad rimer på Gasolin’? Sund kost, motion og en lille sprøjte insulin”, slutter Folkeklubbens opslag.

Til BT fortæller Rasmus Jusjong:

– Han havde det ad helvede til og kastede op både inden og efter flere af koncerterne, men han har det efter omstændighederne godt nu, og han er så småt ved at komme til kræfter igen, selv om han har tabt sig syv kilo.

Kendte danskere: Sådan lever vi med kroniske sygdomme

Del din kommentar

Forsiden lige nu