Dansk sanger støtter indsamling til betjent i koma: Ramt i hovedet af skud

mandag d. 26. september 2016 kl: 13. 07 Af: Ritzau Fokus
Skud på Christiania-betjente ramt
Natten til den 1. september blev en betjent ramt i hovedet af skud under en opgave på Christiania. Arkivfoto: Mathias Øgendal/Scanpix.

Sangeren Joey Moe har tænkt sig at hjælpe den sårede betjent og hans familie med så mange penge som muligt.

På den sidste dag i august blev Danmark ramt af en tragedie, da en mand skød og sårede to betjente under en aktion på fristaden Christiania. Den ene betjent blev ramt i hovedet og ligger fortsat i koma næsten en måned efter skyderiet.

Den forfærdelige situation for betjenten og hans familie har påvirket den danske sanger Joey Moe så meget, at han har følt sig drevet til at gøre noget. Det skriver sangeren selv på sin Instagram-profil.

– Han (betjenten, red.) vil få brug for al den hjælp, han kan, til genoptræning m.m., når han forhåbentlig vågner op. Derudover har han en gravid kæreste, som af gode grunde har det rigtig svært, skriver Joey Moe på Instagram.

Derfor støtter sangeren, der er kendt som en del af dommertrioen i talentshowet Voice Junior, op om de danske betjente og opfordrer til, at man bidrager til indsamlingen til støtte for den sårede betjent og de pårørende.

2 kroner er bedre end ingenting

– Hjælp med det, du kan undvære, ligegyldig om det er 2 kroner, så er det bedre end ingenting, skriver Joey Moe, som samtidig opfordrer danskerne til at dele budskabet om indsamlingen.

Gratis koncert med Joey Moe på Bakken Joey Moe: -Familielivet har været en gave for min musik

Sammen med opslaget har Joey Moe delt et billede af sig selv med et helt specielt armbånd om håndleddet.

Armbåndet er også en del af betjentenes egen indsamling, hvor al overskuddet går til den sårede betjent og hans familie.

Du kan se hele Joey Moes Instagram-opslag her:

Den 31/8 blev to politifolk skudt ned på Christiania. Den ene blev skudt i hovedet og ligger stadig i koma. Han vil få brug for al den hjælp han kan til genoptræning m.m. når han forhåbentlig vågner op. Derudover har han en gravid kæreste som af gode grunde har det rigtig svært. Der er derfor etableret en indsamling både på mobile Pay samt bankoverførsel. Hjælp med det du kan undvære, ligegyldigt om det er 2 kr. så er det bedre end ingenting. Del også gerne opslaget så det får størst mulig rækkevidde. Indbetaling kan ske på følgende numre som alle går til samme indsamling:  Tlf. 91413991. Tlf. 71849178. Man kan også overføre til følgende konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 4019893987 💙 På forhånd tak 🙏 Derudover kan du købe dette super fede støttearmbånd som jeg har på. Alt overskud går til betjenten og de pårørende, og det er politifolk som står bag firmaet der distribuerer armbåndet. Bestil det på nedenstående link: http://schnellparacords.dk/shop/politi/the-thin-blue-line-stoette-armbaand/ 🙏

A photo posted by JoeyMoeOfficial (@joeymoeofficial) on

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu