Dansk sangerinde mister elsket kæledyr

tirsdag d. 11. juli 2017 kl: 14. 04 Af: Ritzau Fokus
Saseline tidl. SOAP sangerinde.
Sangerinden Saszeline har mistet sit kæledyr. Foto: Erik Refner/Scanpix.

Sangerinden og bloggeren Saszeline Dreyer har måttet tage afsked med sit kæledyr.

Hunden er menneskets bedste ven.

Sådan lyder et ordsprog, og det gør ondt at sige farvel til en ven, man har holdt af.

Saszeline rykker teltpælene op: Her flytter hun til

Det kan den tidligere S. O. A. P-sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer sandsynligvis skrive under på, efter at hun har måttet tage den sidste afsked med sin hund.

Det skriver kendisbloggeren på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af det firbenede kæledyr, der ligger på et tæppe.

– Smukke, dejligste Neller. Du har været den bedste vovse, man kunne ønske sig. Hele 16 år gammel blev du, så du havde et godt og langt liv.

– Men i går drog du videre til hundehimlen. Vi vil savne dig meget her hos os, skriver hun til billedet.

Siden har flere af den 34-årige sangerindes venner og følgere kommenteret billedet af hunden og sendt kærlige tanker til familien.

Også sønnen Sean, som bloggeren har fra sit tidligere forhold med kendissen Frederik Fetterlein, har kommenteret billedet af familiens hund.

– Savner dig af hele mit hjerte, skriver han til billedet, mens hans mor takker for de mange varme tanker og kommentarer.

Den tidligere Boogie-studievært afslørede i maj, at hun og familien rykker teltpælene op og flytter til den spanske storby Barcelona efter sommerferien.

Den 34-årige mor til to fortalte i et indlæg på bloggen wuhuw.dk, at hun havde udlængsel, og at hun derfor vil forfølge sin drøm om udlandseventyret.

I juni fortalte sangerinden, der tidligere var kendt under navnet Saseline Sørensen, desuden, at hun var i fuld gang med at finde en lejlighed til sig selv og sønnerne, Sean og Dexter.

I et blogindlæg løftede hun også sløret for, at hun skal være med i Kanal 4-programmet “Nærkontakt”, der bliver sendt til efteråret.

Se opslaget her:

Smukke dejligste Neller, du har været den bedste vovse man kunne ønske sig. Hele 16 år gammel blev du, så du havde et godt og langt liv. Men igår drog du videre til hundehimlen. Vi vil savne dig meget her hos os❤️

A post shared by Saszeline ☘️ (@saselines) on

Se billederne: Danske kendte flygter fra påskevejret

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu