Dansk sangstjerne får én på sinkadusen: Aflyser alle koncerter

fredag d. 31. august 2018 kl: 13. 36 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
The Voice, Lene Nystrøm, Xander Linnet, Sharin Foo, LOC
Sangstjernen Xander Linnet - der blandt andet er kendt som en af dommerne i Voice - har været nødt til at aflyse flere koncerter. (Foto: Bax Lindhardt/Scanpix 2012)

Sangeren Xander Linnet er blevet opereret efter en ulykke på fodboldbanen, hvor han kom slemt til skade i et sammenstød.

Et uheldigt sammenstød i forbindelse med en fodboldkamp har kostet sangeren Xander Linnet en tur på operationsbordet.

Det skriver sangeren selv på Instagram.

Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet… Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, to steder faktisk,” skriver Xander Linnet blandt andet på Instagram.

Aflyser koncerter

Operation har gjort, at Xander Linnet har været nødt til at aflyse en række planlagte koncerter, indtil han er kommet sig efter det voldsomme sammenstød.

Det værste af det hele er faktisk alle de koncerter jeg har været nødt til at aflyse de sidste to weekender. Og i aften (torsdag aften red.) skulle jeg have spillet en koncert i Odense som jeg desværre også har måtte aflyse. Men sådan er livet indimellem og jeg håber I ved at jeg havde glædet mig rigtig meget og at min booking gør alt hvad de kan for at få nogle nye datoer i kalenderen,” skriver sangeren på Instagram.

Kendte.dk har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Xander Linnet, men har det har ikke været muligt.

Herunder kan du se sangerens Instagram-opslag:

<!–adinj_exclude_start–>

Se billederne: Børn af musikstjerner, der er gået i forældrenes fodspor

Nå, nu skal I høre… Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet… Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, to steder faktisk. Så blev opereret her i lørdags på Rigshospitalet. Det tog 56 minutter, men var i fuld narkose 😴😴 Det værste af det hele er faktisk alle de koncerter jeg har været nødt til at aflyse de sidste to weekender. Og i aften skulle jeg have spillet en koncert i Odense som jeg desværre også har måtte aflyse. Men sådan er livet indimellem og jeg håber I ved at jeg havde glædet mig rigtig meget og at min booking gør alt hvad de kan for at få nogle nye datoer i kalenderen! . . Sikke en omgang… Idag er jeg ude og gå en lille tur og få lidt luft. Så send endelig lidt kærlighed herover så jeg kan blive hurtigt klar igen ✌️😷❤️

A post shared by Xander Linnet (@xander0404) on

Xander fejrede fødselsdag med Fifa og strip


<!–adinj_exclude_end–>

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu