Dansk skuespiller afslører rolle i hitserie

torsdag d. 21. april 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Skuespiller Alex Høgh Andersen kan nu løfte sløret for, at han har fået en rolle i den internationale dramaserie "Vikings".

Julekalender-stjerne skal være med i tv-serien Vikings.

Julekalender-stjerne skal være med i tv-serien Vikings. Foto: Hbo Nordic/Free

Millioner af seere sidder som regel på kanten af sofaen, når den spændingsfyldte dramaserie “Vikings” og sagnfortællingen om den standhaftige vikingekonge Ragna Lothbrok folder sig ud på små og store tv-skærme.

Nu har en dansk skuespiller sluttet sig til holdet af anerkendte skuespillere, herunder hovedrolleindehaveren Travis Fimmel, der spiller rollerne som de barske vikinger i serien.

Dansk stjerneskud buldrer frem: - Jeg vil bare gerne stå i hjørnet

Danske Alex Høgh Andersen har netop løftet sløret for, at han medvirker i det 10. afsnit af den aktuelle sæson fire i hitserien.

Den 21-årige skuespiller spiller rollen som Ragna Lothbroks søn Ivar, som nu er blevet voksen.

På Instagram har Alex Høgh Andersen begejstret givet udtryk for glæden ved sin nye rolle. Her har han lagt to billeder ud på sin profil, hvor det ene viser den unge skuespiller i sin nyerhvervede rolle som Ivar.

– Endelig kan jeg annoncere, at jeg er en del af “Vikings”-familien! Jeg er så heldig at skulle spille Ivar. Jeg er så begejstret, skriver Alex Høgh Andersen blandt andet på Instagram.

Det er dog ikke første gang, at man kan opleve Alex Høgh Andersen på tv-skærmen. I 2013 spillede han karakteren William i TV2’s julekalender “Tvillingerne og Julemanden”.

Se Alex Høgh Andersens billeder fra Instagram:

FINALLY I'm allowed to announce that I'am a part of the #vikings family! I'm spoiled to be playing Ivar the Boneless. I'm freaking excited. The past 7 months has already been an outstanding pleasure and I cannot wait to go back to Ireland to shoot the 5th season. Episode 10 airs tomorrow – check it out.✌🏼

A photo posted by Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) on


Han har hovedrollen i international mega-serie: - Det har været vildt hårdt

Introducing the new gang in Kattegat. #Vikings

A photo posted by Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu