Dansk skuespiller skal lære at rulle joints

tirsdag d. 5. august 2014 kl: 7. 06 Af: Ritzau Fokus
 
Sebastian Jessen skal lade lokkerne gro, ligesom han skal lære at rulle joints, hvis det står til instruktøren på det næste projekt, han skal være med i.

Sebastian Jessen skal lade lokkerne gro, ligesom han skal lære at rulle joints, hvis det står til instruktøren på det næste projekt, han skal være med i. Foto: JOHANSEN LINDA/Polfoto

Sebastian Jessen skal ifølge instruktøren på sit næste projekt lade sit krøllede hår gro, og så skal han lære at rulle en “perfekt joint”.

Det plejer at være hæmmende for ens arbejde, hvis man er så rutineret en bruger af cannabis, at man kan finde ud af at rulle en Christiania-cigaret til perfektion.

Sebastian Jessen er inde i en god stime: - Der er virkelig momentum

Men for den danske skuespiller Sebastian Jessen ser situationen anderledes ud. Instruktøren på det næste projekt, han medvirker i, har nemlig bedt ham om at lære at lave “en perfekt rullet joint”.

– Jeg synes, du skal lade håret gro og ikke klippe det. Du må gerne begynde at lære at rulle joints, så du bliver så god, at du kan lave en perfekt rullet joint, skriver instruktøren således i en sms til 28-årige Jessen, som han har lagt op på sin Instagram-profil.

Og den noget kontroversielle tekstbesked lader ikke til at slå “Heartless”-stjernen ud. Han tager tværtimod meldingen med et smil.

– Grineren besked at få fra instruktøren på næste projekt. Smoke weed everyday! skriver han om billedet af sms’en.

Sebastian Jessen: -Jeg kunne se mig selv i sorgen

Foruden den alternative forespørgsel løfter den unge dansker dog ikke sløret for meget. Og derfor er det stadig uklart, hvem instruktøren er, ligesom det ikke er til at vide, hvilken rolle Sebastian Jessen skal spille i det endnu ukendte projekt.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu