Dansk stjerne uddeler politiske klaps med modegiganter

tirsdag d. 14. februar 2017 kl: 14. 54 Af: Ritzau Fokus
20170214133141495_org
Alex Vargas spillede i 2016 både på NorthSide, SmukFest og Roskilde Festival. Under sidstenævnte festival måtte man lukke af for flere tilskuere på grund af den massive interesse. Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Den danske hitmager Alex Vargas samarbejder med Diesel om en ny kontroversiel jeans-kampagne.

Den danske superstjerne Alex Vargas stormer frem på musikscenen herhjemme og i udlandet, og nu indgår den 28-årige sanger et nyt samarbejde, der kan bringe ham yderligere frem i verden.

Jeans-giganten Diesel har nemlig indgået et samarbejde med danskfødte soul-sanger om en ny kontroversiel reklamekampagne, hvor han leverer musikken.

Det skriver Alex Vargas’ danske pladeselskab Copenhagen Records i en pressemeddelelse.

Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang

Det er hitmagerens single “Higher Love”, der danner den musikalske ramme om video-kampagnen, som er instrueret af amerikanske David LaChapelle, og den danske sanger er meget beæret over, at blive udvalgt til samarbejdet.

– Først og fremmest var det vildt at se min egen musik, som jeg egentlig synes er ret melankolsk, associeret med noget så ekstremt opløftende og positivt, siger Alex Vargas i pressemeddelelsen.

Kampagnefilmen går under sloganet “Make Love Not Walls”, som i den grad kan tydes som et stærkt politisk budskab fra denim-skaberne i tid, hvor den amerikanske præsident Donald Trump er i vælten for sine planer om at bygge en mur mod Mexico.

Men Alex Vargas er ikke i tvivl om, at kampagnens provokation er vigtig.

– Da Diesel og LaChapelle ville have mig involveret i projektet, var jeg da heller ikke i tvivl, om hvorvidt jeg skulle være med eller ej. For med alt det, vi ser ske rundt om i verden, så er “Make Love Not Walls” om muligt 2017’s vigtigste budskab, mener den 28-årige hitmager.

Se Diesels kampagnevideo her:

Dansk sangkomet står bag bulgarsk Eurovision-favorit

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu