Dansk stjernespire vender hjem

fredag d. 14. oktober 2016 kl: 8. 53 Af: Ritzau Fokus

Efter flere år i udlandet vender den danske skuespillerinde Mia Jexen hjem til Danmark igen.

Den danske skuespillerinde Mia Jexen spillede sig ind i danskernes bevidsthed i rollen som Freja i tv-serien “2900 Happiness”.

Efter nogle år, hvor de danske seere har måttet undvære skuespillerinden i danske serier eller film, er hun nu hjemme igen.

– Jeg har brugt de sidste par år i udlandet, så nu glæder jeg mig bare til at komme hjem igen, og så håber jeg, at min nye blog kan blive en holdeplads for alt det, jeg laver, siger Mia Jexen.

Ud over bloggen Mimomimo, som hun er i gang med at starte ordentligt op, er Mia Jexen netop blevet færdig med indspilningerne til den nye danske film “Mens vi venter”, hvor hun spiller overfor skuespilleren Sebastian Jessen.

Skuespiller med hård sygdom: -Bruger mange dage i sengen

Selv om “2900 Happiness”-skuespillerinden er bedst kendt for sine film- og tv-roller, så laver hun desuden både musik, maler billeder og er ambassadør for den kroniske tarmsygdom colitis ulcerosa.

– Det er enormt vigtigt for mig at vise, at man kan få succes, selv om man lever med en sygdom, fortæller skuespillerinden, der selv er diagnosticeret med sygdommen, som er en kronisk betændelsestilstand i tyktarmen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu