Dansk top-racerkører mistet kørekortet

onsdag d. 16. august 2017 kl: 20. 07 Af: Uffe Dahl
Tire marks
Arkivfoto.

Kørte 174 km/t på motorvejen.

En bøde på 8000 kroner og en ubetinget frakendelse af kørekortet i 12 måneder. Sådan lød dommen over den danske racerkører, Nicolaj Møller Madsen, onsdag i Odense. Det skriver TV2 Fyn.

Accepterer Nicolaj Møller Madsen dommen, betyder det, at han i et år ikke kan køre bil i Danmark – hverken på gade eller bane.

I oktober sidste år blev Nicolaj Møller Madsen målt til at køre 174 km/t på motorvejen i Fredericia. Og i januar i år blev hanmålt til at køre 82 km/t i København. Her måtte man køre 60 km/t. Nicolaj Møller Madsen har erkendt begge forhold.

– Jeg skal have den dom, jeg skal have. Jeg har gjort en overtrædelse, og det står jeg ved. Nu skal jeg og min advokat bare finde ud af, om det er den rigtige dom, jeg har fået, siger Nicolaj Møller Madsen til TV 2 Fyn.

Kører i udlandet

Langt de fleste af Nicolaj Møller Madsens løb køres i Tyskland. Kun tre eller fire løb årligt køres i Danmark.

Nicolaj Møller Madsen har nu 14 dage til at overveje, om han vil anke dommen.

Ud over sit kørekort står Nicolaj Møller Madsen også til at miste sin sponsorkontrakt med Nordfyns Kommune. De opsiger nemlig sponsoraftalen med racerkøreren, da de ikke længere kan bruge ham i en kampagne om sikker trafik.

Del din kommentar

Forsiden lige nu