Dansk TV-darling sætter lejligheden til salg

lørdag d. 27. august 2016 kl: 8. 31 Af: Elo Christoffersen

Anja Steensig Holmbäck sætter sammen med sin mand lejligheden til salg.

Hun var kvinden, der første gang tog med B.S. på afveje i ødemarken i TV2-programserien af samme navn. Det var også hende, der afslørede fup-numrene og gjorde kendte danskere røde i hovederne, når de gik lige lukt i fælderne i programmerne Rent Fup.

Husker du disse børneprogrammer?

Og senest har du måske lyttet til hendes stemme mellem popmusikken i din morgenradio.

Det er naturligvis den danske medie-darling Anja Steensig Holmbäck, der er på tale. Sammen med sin mand, har hun nemlig sat sin ejerlejlighed i kystbyen Espergærde nær Helsingør til salg. Det skriver Boliga Kendte.

Lejligheden fordeler sine 137 kvadratmeter på tre værelser, og oven i det får de nye købere en træterrasse på 25 kvadratmeter og adgang til egen have, selvom lejligheden ligger på første sal.

Til lejligheden hører der desuden en tagetage – der ikke er godkendt til beboelse – med to store værelser, hvor der ligesom fra den ene af lejlighedens stuer er udsigt over Øresund.

Lejligheden blev sat til salg torsdag for 3.995.000 kr. – selv købte parret lejligheden tilbage i 2004 for nogenlunde det halve. Anja Steensig og gemalen har dog blandt andet etableret et nyt badeværelse med gulvvarme i den periode, de har beboet adressen.

TV-karriere på standby

For øjeblikket er det ikke livet på skærmen, der ernærer familien Steensig Holmbäck.

Ny iPhone 7 ude: Ingen vidste dette ville ske

For år tilbage besluttede værtinden nemlig at trække tv-stikket til fordel for at starte sin egen smykkevirksomhed, Æon, hvor hun designer spirituelle smykker, der påvirker bæreren med god energi fra krystallernes power.

Hvis du alligevel mindes at have set værtindens hvide smil på tv fornylig, er det sandsynligvis fordi, Anja Steensig Holmbäck siden karriereskiftet har været på skærmen i en serie reklamespots.

Del din kommentar

Forsiden lige nu