Dansk tv-vært afslører: Det skal datteren hedde

fredag d. 25. november 2016 kl: 9. 07 Af: Ritzau Fokus

Pelle Hvenegaard blev i september far til en lille pige, og nu er datterens navn officielt på plads.

Efter flere års ventetid blev den danske tv-vært Pelle Hvenegaard i september far til en lille pige.

For omkring to måneder siden kunne han og konen Caroline Gullacksen nemlig endelig hente en lille ny, som de har adopteret fra Sydafrika, hjem til Danmark.

“Den afrikanske diamant”

Den 41-årige skuespiller og tv-vært kalder den lille pige for “den afrikanske diamant”, men nu er barnets officielle navn også på plads, afslører han på sin Instagram-profil.

– Så fik diamanten sit første brev. Ny fødsels- og navneattest! Så nu hedder hun officielt Zoe Ukhona Gullacksen Hvenegaard, skriver den stolte far til billedet af datteren, der sidder med en hvid rudekuvert i hånden.

Pelle Hvenegaard afslørede også den lykkelige nyhed om familieudvidelsen på de sociale medier. På Facebook lavede han en opdatering om den lille pige, der var ni måneder, da hun kom til Danmark.

– Vi er blevet forældre til den smukkeste, dejligste lille afrikanske diamant – en pige på ni måneder, skrev han blandt andet på sin Facebook-profil dengang.

Pelle Hvenegaard om svær tid: Vi isolerede os

Nyder tilværelsen som far

Tv-værten ser ud til at nyde sin nye tilværelse som far. I hvert fald opdaterer han flittigt sin Instagram med billeder og små videoer af den lille guldklump.

Pelle Hvenegaard blev kendt, da han som 12-årig spillede hovedrollen i den Oscar-belønnede film “Pelle Erobreren”. Siden har han blandt andet gjort sig bemærket som vært for tv-programmer som “Dagens mand” og “Ninja warrior”.

Se billeder af den lille pige her:

Så fik diamanten sit første brev – ny fødsels-og navneattest! Så nu er hun officielt Zoe Ukhona Gullacksen Hvenegaard ❤️#denafrikanskediamant

A photo posted by Pelle Hvenegaard (@pellehvenegaard) on


Kendte promoverer deres små børn på nettet

Far blev hentet på arbejdet af hende her… #denafrikanskediamant #farsmelter

A photo posted by Pelle Hvenegaard (@pellehvenegaard) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu