Dansk undertøjsmodel taler ud om janteloven

søndag d. 19. februar 2017 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus

Nina Agdal er træt af personer, der ikke kan grine af sig selv og som tager sig selv alt for seriøst.

“Du skal ikke tro, du er noget”.

Sådan lyder det første bud i janteloven, der blev skabt i Aksel Sandemoses roman “En Flygtning Krydser Sit Spor” fra 1933.

Den danske topmodel Nina Agdal har poseret i både dyrt undertøj for lingeribrandet Victoria’s Secret og i minimale bikinier for Sports Illustrated.

Afskyr janteloven

Som forsidesild på den kommende martsudgave af mandemagasinet Maxim fortæller den danske darling, hvor meget hun afskyr janteloven.

Nina Agdal smider tøjet - igen

– Jeg elsker folk, som kan grine af sig selv, og som ikke tager sig selv alt for seriøst, siger den 24-årige topmodel og fortsætter:

– Generelt kan jeg ikke udstå personer, der får en samtale til at dreje sig om dem. Og jeg kan slet ikke udstå folk, der går for meget op i sig selv, lyder det fra hende.

Bor i New York

Den danske supermodel bor i øjeblikket i New York. Og selv om hun oprindeligt kommer fra den nordsjællandske by Hillerød, er det i den amerikanske millionby, at hun føler sig hjemme.

– Det er det eneste sted, jeg kan være mig selv, og hvor jeg ikke føler mig ensom, siger Agdal og tilføjer:

– For det meste er jeg jo bare et glad lille barn, lyder det fra hende.

I sommer dukkede der billeder op af Nina Agdal i kærlige kys og hede omfavnelser med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio.

Den 24-årige topmodel og den 42-årige skuespiller har aldrig bekræftet forholdet, men i Maxim-interviewet bliver DiCaprio omtalt som Agdals kæreste.

Dagens Babe er dansk - og så har hun været kæreste med Leonardo Di Caprio

Boots and books 🤔 Had so much fun finally working with the legendary @gilles_bensimon, so many laughs ❤ Check out my March @maximmag cover. 💁🏼 @nicolaseldin 💄 @kajsasvanbergmakeup 👠 @christianssonparis

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu