Dansk YouTuber skal møde Hollywood-stjerner

lørdag d. 5. marts 2016 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Eiqu Miller og de andre danske stjerner kan opleves til Kids’ Choice Awards den 14. marts. Foto: KCA.

Eiqu Miller og de andre danske stjerner kan opleves til Kids’ Choice Awards den 14. marts. Foto: KCA.

Når prisuddelingsfesten Kids’ Choice Awards løber af stablen i Los Angeles den 12. marts, er der masser af danskere med til festen. Den danske YouTube-stjerne Eiqu Miller skal nemlig være vært for de danske Nickelodeon-seere, mens både Christopher og Lukas Graham er nomineret til en af de prestigefyldte priser.

Den danske YouTuber Anders Møller, der er bedre kendt som Eiqu Miller, står klar på den orange løber i Los Angeles, når Nickelodeons prisuddeling Kids’ Choice Awards den 14. marts ruller hen over tv-skærmen.

Han er udvalgt til at være den danske vært, der skal møde de internationale popstjerner og Hollywood-skuespillere og tage seerne derhjemme med om bag scenen.

Dansker vært ved verdens største awardshow for børn

– Det er fuldstændig fantastisk og mindblowing for mig at få muligheden for at være vært ved dette års KCA16! Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og mavefornemmelsen er 9.001 gange sommerfugle lige p.t. – på den gode måde! Jeg glæder mig til at holde en kæmpe fest til et brag af et show med alle, der skal se med, siger Eiqu Miller.

Eiqu Miller er en af Danmarks mest populære YouTubere, og han har mere end 160.000 faste følgere, der hver uge ser hans ofte skøre videoer.

Christopher og Lukas Graham kæmper om pris

Eiqu Miller bliver dog ikke den eneste dansker til showet. Nickelodeon har nemlig nomineret fire danske stjerner, heriblandt Christopher og Lukas Graham, til at vinde prisen som ’Danmarks favoritstjerne’. Også de to danske sangere Benjamin Lasnier og Cisilia er nominerede.

Kids’ Choice Awards er et af verdens største awardshows for børn og teenagere. Showet tiltrækker hvert år store verdensstjerner som Justin Bieber og David Beckham.

Awardshowet har en helt speciel tradition med at hælde grønt slim ud over stjernerne, og både Bieber og Beckham har da også fået æren af at blive slimet.

Nu får Svampebob sin egen app

I år kan de danske fans være med til at afgøre, hvem der skal løbe med priserne. Man kan stemme på Nickelodeons hjemmeside og på Twitter med hashtagget #KCA samt hashtagget på ens favoritkunstner.

Eiqu Miller og de andre danske stjerner kan opleves til Kids’ Choice Awards den 14. marts klokken 19 på Nickelodeon.

Del din kommentar

Forsiden lige nu