Danske artister blæst bagover: -De har imponeret os

mandag d. 1. januar 2018 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
20171116152631425_org
Suspekt er vild med Gilli og Kesi. Foto: Scanpix/Sarah Christine Nørgaard (Arkivfoto)

Snavs, Vera, Kesi og Katinka er blandt de kunstnere, som har imponeret de etablerede musikere i 2017.

De har selv stået på tærsklen og kæmpet, knoklet og sunget sig ind i publikums hjerter, men hvilke artister har selv imponeret og blæst kendte danske musikere bagover i 2017?

Stine Bramsen er imponeret

Sangerinden Stine Bramsen er vildt imponeret over den prisbelønnede poptrio Scarlet Pleasure, men er også begejstret for den fremadstormende kvartet Katinka.

Stine Bramsen afslører: Han smeltede mit hjerte

– Det er vildt spændende, at der er plads til bands som dem på den danske musikscene, for der sker så meget, som er helt modsat det, siger sangerinden.

For Suspekt er det især Kesi, Gilli og produceren Hennedub, der har produceret en del af rappernes numre, som har imponeret trioen fra Albertslund.

– De kan bare bringe noget nyt og noget friskt. De er nogle unge drenge, der vil fremad, og det kan man høre på deres musik – det synes jeg, er fedt, siger Suspekts Emil Simonsen.

Også sangeren Xander er vild med Kesi, Gilli og Hennedub.

– Jeg tror, de har ramt noget, som både kan gå i radioen og på klubben, og som man kan synge med på, og som man bliver i godt humør af, siger sangeren og tilføjer, at der har været meget god dansk musik i 2017.

Hepper på DJ Snavs

Den danske verdensberømte dj Martin Jensen startede med et mobildiskotek og har på få år indtaget toppen af hitlisterne. Selv hepper han på sin dj-kollega Snavs, der bærer det borgerlige navn Andreas Holdø.

– Snavs er endelig begyndt at slå igennem i udlandet, ligesom jeg selv er. Det er super fedt at følge ham, fortæller 26-årige Martin Jensen.

Sangerinden Soleima er heller ikke i tvivl om, hvem der blandt andre har gjort musikalsk indtryk på hende det forgangne år.

Sangerinde: Folk hviskede og pegede på mig på gaden

– Den artist, der hedder Vera, er virkelig, virkelig en spændende artist, som har klaret sig rigtig godt, og som laver noget ret eksperimenterende, men stadig poppet musik, siger Soleima, som fik tildelt P3 Talentet til P3 Guld i september.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu