Danske Casper Crump indtager Hollywood

onsdag d. 5. august 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Næste år medvirker Casper Crump i den internationale stjernespækkende storfilm “Tarzan”. Foto: Tue HoZ/free

Casper Crump, der medvirkede i den Oscar-vindende kortfilm “Helium”, skal spille skurk i den kommende serie “Legends of Tomorrow”.

Casper Crump bliver nu den næste til at følge i succesparaden af danske skuespillere, der debuterer internationalt.

Ligesom kollegerne Mads Mikkelsen og Ulrich Thomsen skal den 38-årige skuespiller medvirke i en stor international tv-serie.

Dansk Oscar-vinder: -Skønt at være en dum skid

Næste år får serien “Legends of Tomorrow” premiere, og her skal den danske skuespiller spille rollen som skurken Vandal Savage, som hovedpersonen Rip Hunter skal forsøge at forhindre i at overtage verdensherredømmet.

– Vandal Savage er udødelig, og han har brugt de seneste 6000 år på at sprede rædsel gennem historien ved at hviske i ørerne på tyranner og diktatorer, som derved hjælper ham til sin mulige overtagelse af verdensherredømmet, skriver produktionsgiganten Warner Bros. i en pressemeddelelse, som Entertainment Weekly bringer.

“Legends of Tomorrow” bliver en såkaldt spin-off-serie med afsæt i serierne “Arrow” og “The Flash”, og derfor vil Casper Crump indtage rollen som Vandal Savage i alle tre serier, men hovedsageligt bliver karakteren tilbagevendende i den kommende “Legends of Tomorrow”.

Vandal Savage-karakteren er ikonisk og blev skabt af tegneserieforlaget DC Comics i 1944, men det er først i den kommende “Legends of Tomorrow”, at figuren live-debuterer i andet end animerede produktioner.

Crump er uddannet fra Statens Teaterskole i 2008 og havde hovedrollen i den danske Oscar-vindende kortfilm “Helium” fra 2014.

Ud over sin kommende tv-rolle medvirker Crump i den internationale storfilm “Tarzan”, som blandt andet har Samuel L. Jackson, “True Blood”-stjernen Alexander Skarsgård og den dobbelte Oscar-vinder Christoph Waltz på rollelisten.

Dansk Tarzan-stjerne spillede sin rolle stor

Filmen får dansk biografpremiere 14. juli 2016.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu