Danske Connie castet til superheltefilm

tirsdag d. 19. januar 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Den danske Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen skal spille Wonder Womans mor i filmatiseringen af samme navn, der får premiere i 2017.

Connie Nielsen medvirkede i den Oscar-vindende storfilm “Gladiator” i 2000. Foto: SILPA DAVID/POLFOTO

Connie Nielsen skal spille Wonder Womans mor

Den danskfødte internationale Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen har scoret en ny kæmperolle.

Den 50-årige frederikshavner skal nemlig spille Wonder Womans mor, Hippolyta – dronningen af Amazonas, i filmatiseringen om tegneserieheltinden, skriver The Hollywood Reporter.

Og Nielsen selv jubler over annonceringen på sin Twitter-profil:

– Er virkelig glad for at spille Queen Hippolyta i DC Comics “Wonder Woman” og arbejder allerede hårdt med forberedelserne, lyder det fra den danske darling.

Connie Nielsen: -Jeg kunne ikke vente med at blive voksen

Wonder Woman er en amazone med rødder i den græske mytologi, og hun kæmper for at forhindre onde kræfter i at overtage verdensherredømmet.

Skal spille sammen med store navne

Det bliver den relativt ukendte israelske skuespillerinde Gal Gadot, der spiller titelrollen, mens Hollywood-hugget Chris Pine og “House of Cards”-stjernen Robin Wright også er på rollelisten.

I 2000 medvirkede Connie Nielsen i det femdobbelte Oscar-vindende brag “Gladiator” over for Russell Crowe og Joaquin Phoenix og har siden været på rollelisten i flere danske produktioner – deriblandt Susanne Bier-dramaet “Brødre” og Lars von Triers “Nymphomaniac”.

“Wonder Woman” får dansk biografpremiere den 29. juni 2017.

Nu bliver Hollywood-producent stævnet af delstaten New York

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu