Danske fans overrasker Skam-stjerne med gaver

lørdag d. 24. december 2016 kl: 11. 46 Af: Ritzau Fokus
20161222065940481_org
Ungdomsserien Skam har taget danskerne med storm. Foto: Free/Foreningen Norden /nrk P3

Fans fra Danmark hylder den norske skuespiller Tarjei Sandvik Moe, som spiller Isak i ungdomsserien Skam.

I Danmark har danske fans for alvor fået øjnene op for den norske ungdomsserie Skam, der gennem hele december er blevet vist på DR3.

På Facebook har over 22.000 fans også tilsluttet sig den virtuelle fan-side fra Danmark “Kosegruppa DK”, der netop har overrasket skuespilleren Tarjei Sandvik Moe med en tidlig julegave.

Det skriver det norske medie VG.

Tarjei Sandvik Moe, som spiller Isak i NRK-serien, fik både danske specialiteter, takkekort og chokolade, da Simon Falk besøgte ham i den norske hovedstad, Oslo.

– Han (Tarjei Sandvik Moe red.) virkede vældig glad og lidt overvældet over, at der er 22.000 dedikerede Skam-fans i “Kosegruppa DK”, fortæller Simon Falk til VG efter sit møde med ungdomsstjernen.

Sidste afsnit af Skams tredje sæson er netop rullet over de norske tv-skærme. Sæsonen har primært handlet om Isak og hans oplevelser med at springe ud som homoseksuel.

TV-chok: Er det her afløseren for Skam?

Taknemmelig for respons

I forbindelse med sæsonafslutningen har Tarjei Sandvik Moe skrevet på sin Facebook-profil, at han er taknemmelig for den positiv respons, som han har fået.

– Sæsonen i serien, som jeg medvirker i, er ovre. Tak for sindssyg fed respons fra både venner og folk fra andre lande, skriver skuespilleren blandt andet på Facebook.

Skam har ikke kun modtaget hæder og anerkendelse fra fans. Tidligere i år vandt serien nemlig Foreningen Nordens Sprogpris 2016.

Skam-stjerne skriver overlevelsesguide

Se Tarjei Sandvik Moes Facebook-status her:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu