Danske filmstjerner forenes i ny international film

fredag d. 13. april 2018 kl: 7. 12 Af: Ritzau Fokus

Claes Bang fortæller til Ekstra Bladet, at han har landet endnu en international rolle.

Claes Bang har fået internationalt momentum efter sin rolle i den Cannes-vindende film “The Square”, og nu har han landet endnu en Hollywood-rolle.

Claes Bang er på rollelisten i en kommende Hollywood-film, der bærer arbejdstitlen “Lyrebird”.

Det fortæller den 50-årige skuespiller til Ekstra Bladet.

Mick Jagger gør Claes Bang selskab i ny film

– Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at lave noget, der bliver så fantastisk en oplevelse, som den film vi vandt med i Cannes, men denne her kommer meget tæt på, siger han til avisen.

– “The Square” har i hvert fald åbnet nogle muligheder for mig, som jeg ikke har haft før. Jeg har jo ikke rigtig haft held i sprøjten i Danmark, siger han videre til Ekstra Bladet.

Flere danske navne

Ifølge avisen medvirker også Arvingerne-skuespillerinden Marie Bach Hansen og skuespilleren Roland Møller, der har flere internationale roller på cv’et, i “Lyrebird”.

Filmen er baseret på den virkelige historie om den hollandske maler Han van Meegeren, der forfalskede kunstværker af den hollandske kunstmaler Johannes Vermeer.

Ifølge avisen indtager Roland Møller og Claes Bang rollerne som de to, der efterforsker Han van Meegeren, som spilles af L.A. Confidential-stjernen Guy Pearce.

Dansk skuespiller: -Det er ikke min stærke side

Optagelserne starter i Hollands hovedstad, Amsterdam, søndag.

Der er ikke oplyst en premieredato.

Del din kommentar

Forsiden lige nu