Danske kendisser: Det fik vi i julegave

søndag d. 27. december 2015 kl: 15. 54 Af: Ritzau Fokus
 
MØ jubler over sin seje julegave.

MØ jubler over sin seje julegave. Foto: Jon Olav Nesvold/AP

Det bugnede med fine pakker under juletræerne hos nogle af Danmarks største stjerner.

Julen er som bekendt hjerternes fest, og derfor har der ligget masser af fine pakker under juletræerne i de danske celebre hjem i år.

Vild med dans-deltageren og musicalstjernen Johannes Nymark forærede sin mand, den professionelle danser Silas Holst, et såkaldt segboard, som har vakt stor begejstring i deres hjem, som de deler med veninden Louise Mahnkopf og trioens datter, Maggie My.

På Instagram har Nymark delt flere videoer af Holst, der drøner rundt i stuen, med blandt andet hashtaggene: “elsker hårde pakker” og “bedste julegave jeg har givet”.

Også Lisbeth Østergaard blev forkælet af sin bedre halvdel, som lagde en pakke med en silkepyjamas under juletræet.

– Jeg tager den ikke af før engang i 2016, skriver “Go’ Morgen Danmark”-værtinden, som i øjeblikket stadig er på barsel med sin og sin forlovedes, Ralf Christensens, lille søn, Viggo.

Den danske supersangerinde MØ, der har haft det vildeste succesår, jubler begejstret over sin gave på Instagram. Den 27-årige verdensstjerne har nemlig fået en noget speciel lampe, der er formet som et klassisk computerspil.

– Fik en tetris-lampe i julegave!, jubler hun på sin Instagram-profil.

Ud over lampen har MØ også fået sit livs største professionelle julegave ved at være stemmen bag et af årets mest streamede numre.

Hitmagere tørner sammen i Tivoli

Se Østergaards billede her:

Slapper den på langs efter endnu en portion julemad og verdens bedste risalamande. Den er endnu bedre idag @grysgryder – selvom man ikke troede det var muligt. 🍧🍧 Jeg har haft en skøn jul med venner og min mor, og jeg har fået så mange fine gaver, som I nok ikke kommer udenom de næste par dage 😜😜 Fik blandt anden den mest luksuriøse silkepyjamas af @smurfvader – jeg tager den ikke af før engang i 16…❤️

A photo posted by Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) on


Og Nymarks her:

Et døgn senere og han kører stadig Hahaha:) #bedstejulegavejeghargivet #legetøj #jul @silasholst

A video posted by Johannes Nymark (@joe_ny) on


Mø knokler med meget andet end "bare" musikken

Og MØs her:

Got a mofo Tetris lamp for Xmas!!!!!! 💡💡💡

A photo posted by MØ (@momomoyouth) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu