Danske kendte: Her er vores ideer til et realityprogram

mandag d. 6. februar 2017 kl: 14. 19 Af: Ritzau Fokus

Det vrimlede med gode idéer til nye realitykoncepter på den røde løber ved årets Reality Awards.

Glitter, glimmer, bryster og bajere dannede fredag aften rammerne for årets udgave af Reality Awards, hvor stribevis af realitystjerner, værter og tv-koncepter blev hyldet med et brag af en fest.

CHOK: Linse forlader Danmark

Og noget tyder på, at der venter langt flere nye realitykoncepter for de danske seere i fremtiden. Idéerne til nye tv-programmer væltede i hvert fald frem fra de danske kendte, der var mødt frem på den røde løber ved prisuddelingen.

Jim Lyngvild havde et koncept klar

En af dem, der havde et næsten køreklart tv-koncept i ærmet, er cremekonge og designer Jim Lyngvild.

– Jeg vil rigtig gerne lave et program, der hedder Alphahanner. Her skal ti alphamænd sættes ud på en øde ø, og så skal vi se, hvem der er den største alphahan af dem alle, lød det fra Jim Lyngvild, der var overbevist om, at han selv ville vinde programmet, hvis han medvirkede.

Også tv-vært og forfatter Abdel Aziz Mahmoud var at finde på den røde løber, da han og familien var nomineret for DR2-programmet Familien fra Lærkevej.

– Jeg synes, det kunne være sjovt at lave et program, hvor det var ens forældre, der skulle bestemme, hvem man skulle giftes med, lød det fra tv-værten, der dog ikke selv ville medvirke i programmet.

– Det ville være en kliché, hvis jeg gjorde det, lød det fra den 33-årige journalist.

Kessler og Vermund havde gode idéer

Også Linse Kessler og politiker Pernille Vermund havde gode idéer til nye tv-koncepter.

– Det kunne være lidt interessant at følge politikerne i deres virkelige liv. Ind imellem får man det indtryk, at det ikke er almindelige mennesker, der går rundt derinde, men det tror jeg faktisk, det er, lød det fra Nye Borgerlige-formanden Vermund.

Se Linses nye vilde tatovering

– Det skulle være noget med, at man skulle hjælpe mig med at redde hunde, lød det fra Bryggen-stjernen, da hun skulle pitche sin idé.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu