Danske Spil: I aften ryger en kvinde ud af Vild med dans

fredag d. 14. oktober 2016 kl: 15. 03 Af: Elo Christoffersen
141016-vmd
Danske Spil tror det bliver en duel mellem Lene Beier og Kirsten Siggaard i aften i Vild med dans. Foto: Martin Sylvest/Scanpix.

Fire mandlige deltagere har ind til videre måtte lade livet i årets Vild med dans. I aften bliver det en kvinde, spår Danske Spil, der har Lene Beier eller Kirsten Siggaard som favoritter til at danse sidste dans.

I aften skal deltagerne i årets Vild med dans endnu en gang på gulvet og vise deres evner. Dommere og seere skal overbevises, hvis de vil danse med i næste uge. Og for et enkelt par bliver det farvel og tak.

– Med endnu en af de mandlige deltagere stemt ud sidste fredag, ja så må det næsten være en kvinde, der står for skud denne fredag. Vi tror, det bliver en duel mellem Lene Beier og Kirsten Siggaard, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike, i en pressemeddelelse.

Lene Beier og hendes dansepartner, Frederik Nonnemann, er svage favoritter til at blive stemt ud. De giver odds 2,50, mens der er odds 3,00 på Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

– Selvom Thomas Buttenschön var i omdans senest, så tror vi, at der er så meget mere i ham, at han ikke ender der igen allerede på fredag. Vi vurderer, at det bliver Lene Beier og Kirsten Siggaard, der må ud i den nervepirrende omdans, siger Peter Emmike.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

I den anden ende af deltagerfeltet kan Mille Dinesen og Sarah Mahfoud ånde lettet op. De ser i hvert fald på ingen måde ud til at komme i farescenen ifølge Danske Spil, der giver odds 40 på dem begge, hvis de ryger ud fredag aften.

– Favoritværdigheden til at vinde Vild med dans er nu blevet en duel mellem Mille Dinesen og Sarah Mahfoud. Vi giver odds 2,75 på dem begge til at vinde trofæet, siger Peter Emmike.

Del din kommentar

Forsiden lige nu