Danske Spil: Christopher bliver den store vinder ved DMA

søndag d. 16. oktober 2016 kl: 19. 51 Af: Elo Christoffersen

I følge Danske Spil vil Christopher være den store vinder ved Danish Music Awards.

Når Danish Music Awards løber af stablen den 12. november, så bliver det samtidig med odds fra Danske Spil, og her forventer Danske Spils oddssætter, at Christopher løber med både publikumsprisen og årets solist.

– Christopher er favorit til at løbe med både publikumsprisen og som årets solist. Det særlige ved især publikumsprisen er, at det er dig og mig, der stemmer om, hvem der skal vinde, hvorimod kategorien årets solist bestemmes af en jury, siger oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, i en pressemeddelelse.

En kategori, hvor der ikke er en entydig favorit, er Årets Danske Gruppe. Her er Scarlet Pleasure en lille favorit til odds 2,6 skarpt efterfulgt af The Minds of 99 og Phlake begge til odds 2,75.

Her er de nominerede til årets Danish Music Awards

Gulddreng tager ikke den gyldne statuette for årets nye navn

Selvom navnet Gulddreng tyder på, at der her er tale om en, som er lavet af guld, så tror Peter Emmike ikke på, at musikeren løber med årets nye navn. Han tror mere på Phlake.

– Selvom Gulddreng er populær blandt de unge, så er det vigtigt at huske på, at det er juryen, som bestemmer vinderen, og her tror vi, at de er mere tilbøjelige til at vælge Phlake end Gulddreng på baggrund af, at Phlake har haft flere hits i løbet af året, hvor Gulddreng først inden for de seneste par måneder er brudt igennem, siger oddssætteren.

Danske Spil lukker for spil i næste uge.

Del din kommentar

Forsiden lige nu