Danske sportsfolk i vild reality-overraskelse

tirsdag d. 10. februar 2015 kl: 9. 05 Af: Ritzau Fokus
 
Brian Nielsen er primært kendt fra bokseringen, men nu ser det ud til, at han også forsøger sig som realitystjerne.

Brian Nielsen er primært kendt fra bokseringen, men nu ser det ud til, at han også forsøger sig som realitystjerne. Foto: MARTIN SLOTTEMO LYNGSTAD/POLFOTO

Eks-bokseren Brian Nielsen og den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen dukker uventet op i nyt reality-program.

10 kendte danskere har i den seneste tid befundet sig i den Sydafrikanske jungle.

Kendisser kæmpede i golf: Men så forsvandt kendt sanger

Anledningen er optagelserne til det kommende realityprogram “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”, hvor blandt andre Henrik Qvortrup, Anni Fønsby og Amin Jensen er på deltagerlisten.

Den komplette deltagerliste blev offentliggjort i slutningen af januar, men nu viser det sig, at den ikke har været helt så komplet alligevel.

Mandag eftermiddag dansk tid har sangerinden Sisse Marie, der også deltager i programmet, nemlig lagt et afslørende billede på sin Instagram-profil.

– My jungle boys! (mine jungle-drenge, red.), skriver hun til billedet, hvor eksbokseren Brian Nielsen og den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen smiler med fra sidelinjen.

Indtil nu har deltagerlisten kun haft den tidligere cykelrytter Jesper Skibby som sportsligt indslag, men det ser altså ud til at have ændret sig.

Brian Nielsen har hidtil primært været kendt fra bokseringen, som han sidst befandt sig i tilbage i 2011.

Brian Nielsen forstuver ribben i komedieserie

Den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen er en anelse mere tv-vant, da han har deltaget i flere tv-udsendelser sammen med sin kone, den professionelle springrytter Tina Lund.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu