Dansker bliver Victorias Angel

søndag d. 21. februar 2016 kl: 11. 23 Af: Ritzau Fokus

Den danske topmodel Josephine Skriver har fået sig en plads på det berømte hold af Victorias Angels.

Josephine Skriver har haft fart på modelkarrieren, siden hun for et par år siden indtog alverdens catwalks, og i denne weekend tog modelkarrieren endnu et skridt op ad for den langbenede dansker.

Den 22-årige model er nemlig blevet det nyeste medlem af Victorias Angels, og dermed skriver Josephine Skriver sig ind i rækken af supermodeller, der alle har gået det berømte lingeri-modeshow for undertøjsmærket Victorias Secret, og som desuden bliver et ansigt for mærket udadtil.

– Det er sket! Jeg udlever bogstavelig talt min drøm lige nu. Jeg kan ikke tro, at jeg får lov til at dele med jer i dag, at jeg er den nyeste engel for Victorias Secret.

– Tak til alle, der har hjulpet mig med at nå hertil. Jeg er så ydmyg og stolt over at være en del af denne fantastiske arv. Tak fra bunden af mit hjerte til alle, der troede på mig, skriver Josephine Skriver på sin Instagram-profil til et billede af hende selv med teksten “Tillykke engel Jo!” hen over.

Kollega med berømte modeller

Danske Josephine Skriver bliver med rollen som Victorias Angel tæt kollega med berømte modeller som brasilianske Adriana Lima og sydafrikanske Candice Swanepoel.

Og den nye rolle skaber tydeligvis lykke hos den danske model.

– Jeg er så overvældet af glade følelser lige nu! Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal være i min egen krop. Det føles stadig vanvittigt, at dagen endelig er her, skriver hun til et andet billede på Instagram.

Dagens Babe-galleri: Josephine Skriver viser det hele frem

Det er dog ikke første gang, at en dansker indtager den eftertragtede rolle. Også Helena Christensen var en del af det berømte hold tilbage i slutningen af 90’erne.

Se modellen juble over sin nye titel her:

It's has happened!! I'm literally living my dream right now! Can't believe I get to share with you today that I'm #NewestAngel for @victoriassecret thanks to everyone that has helped to get me here! So humble and proud to be apart of such an amazing legacy!! THAAAAANK YOU from the bottom of my heart to everyone who believed in me!! @ed_razek

A photo posted by Josephine Skriver (@josephineskriver) on


Dansk topmodel ligger med røven bar

Og her:

so overwhelmed with every happy emotion right now! I don't even know how to be in my own body! It still feels so insane the day is finally here! #NewestAngel #AngelJo thank you so much to the incredible team of @victoriassecret @ed_razek @nikibaratta @michellepriano and all the rest! Thank you for making me part of the VS Family!!! Flying on happiness right now!!!!! 😁😁😁😁😁

A photo posted by Josephine Skriver (@josephineskriver) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu