Dansker havde Bill Clinton til at røre i gryderne

fredag d. 16. august 2013 kl: 20. 34 Af: Ritzau Fokus
 

- Han hang ud i køkkenet i 20 minutter. Det synes jeg var vildt. Han var meget imødekommende og fokuseret, siger Jakob Mielcke om sit møde med Bill Clinton. Foto: White House photo/public domain/Wikimedia Commons

Kokken Jakob Mielcke skal for første gang være dommer i det populære program Masterchef.

Når kokken Jakob Mielcke debuterer som dommer i Masterchef All Stars, der har premiere mandag den 19. august, skal 27 kendisser imponere ham med deres evner ud i kogekunsten.

Lewinsky om Clinton-affære: -Det var groft magtmisbrug

Men det med at skulle lave mad til kendisser, det har den 35-årige dommer også selv prøvet op til flere gange.

Som yngre var han nemlig med til at starte den hypede restaurant og natklub “Sketch” i London, og her var der næsten hver dag kendte mennesker, der skulle vartes op i restauranten.

Store navne som Madonna, Elton John og George Michael var blandt andet på gæstelisten, og også højtstående politikere yndede at lægge vejen forbi restauranten.

– Vi lavede mad til Bill Clinton og Vladimir Putin inden for to uger, fortæller Jakob Mielcke til Newspaq.

– Det var sjovt at se, hvordan de hver især ankom med deres følge, og hvordan de opførte sig på restauranten. Putin levede op til alle fordomme om oligarker fra Rusland, siger Mielcke.

Bill Clinton nøjedes ikke bare med at spise maden, da han var på besøg. Han ville også hilse på dem, der havde lavet den.

– Han kom ud og besøgte os i køkkenet, og han kom faktisk derud samtidig med den amerikanske skuespiller Chris Tucker, der har været med i store film som “Rush Hour”.

– De er jo begge megastjerner på hver deres facon, men de anede ikke, hvem hinanden var. Tucker vidste ikke, at det var den tidligere præsident, og Clinton vidste ikke, hvem han var, så de var lidt befippede begge to, fortæller kokken.

Clinton gav sig dog god tid i køkkenet, og Jakob Mielcke var imponeret af hans facon.

– Han hang ud i køkkenet i 20 minutter. Det synes jeg var vildt. Han var meget imødekommende og fokuseret, og man følte, man havde en fed samtale med ham, siger han.

Til gengæld havde den danske kok et knap så imponerende møde med stjernekokken Jamie Oliver, der også besøgte restauranten.

– Jamie Oliver var engang på Sketch, og på det her tidspunkt var han lige kommet på Forbes liste over de mennesker, der har tjent flest penge. Penge, han har tjent på at være kok.

– Jeg stod og skar en blæksprutte ud, og så kom han over og stod og kiggede og spurgte, hvad det var, jeg stod med. Han anede ikke, hvad en blæksprutte var, siger Jakob Mielcke.

Da lederen af den frie verden tog sig en enkelt frihed for meget

Blandt de 27 kendisser, der skal prøve at vinde Masterchef Allstars, er Dennis Knudsen, Jim Lyngvild, Therese Glahn, Timm Vladimir og Le Gammeltoft.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu