Dansk sangstjerne risikerer at blive blind

mandag d. 16. april 2018 kl: 21. 03 Af: Jørgen Rosengren

Og det er ikke første gang, hun har problemer med øjnene.

Dansktopstjernen Kirsten Siggaard risikerer at blive blind, hvis hun ikke bliver opereret.

Det skriver ugebladet Tæt På.

Skal have laserbehandling

Ifølge Tæt På har sangerinden en fejl bag nethinden. En fejl, der gør, at synet langsomt bliver svagere og svarere.

– Jeg skal have klippet glaslegemet ud, have laserbehandling på bagsiden, og der skal fyldes noget gas ind. Jeg tager ikke sorgerne på forskud, sådan at jeg går og graver mig ned. Men jeg er da lidt spændt på det, siger Kirsten Siggaard til ugebladet, der også kan fortælle, at operationen bliver foretaget senere i denne måned.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, sangerinden har problemer med synet. I 2016 fik hun hvirvlet en blanding af konfetti og støv op i øjnene.

Det bevirkede, at hun i en tid måtte gå med klap for det ene øje. Og ikke bare gå; Kirsten Siggaard deltog dengang i Vild med dans.

“Kirsten har fået en alvorlig hornhinde betændelse og træner med klap for øjet”, skrev hendes dansepartner Thomas Evers Poulsen dengang på Instagram.

Vild med dans er fyldt med udfordringer. I denne uge har vi fået en ekstra! Kirsten har været så uheldig at få konfetti og støv i venstre øje under et arrangement i lørdags. Kirsten har fået en alvorlig hornhinde betændelse og træner med klap for øjet! Men tro ikke "klappen er gået ned" Kirsten er ved godt mod og knokler løs med den svære rumba #teamfrisk #vmd16 #sørøver #hårdtarbejde #udfordinger

Grådlabil dansemus har fødselsdag: I dag fylder han 40 år Thomas og Dak klar: -Hun knokler røven ud af bukserne

A post shared by Thomas Evers Poulsen 🇩🇰 (@thomaseverspoulsen) on

Del din kommentar

Forsiden lige nu