Dave Grohl hiver læge med på scenen i hyldest

tirsdag d. 21. juli 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Sangeren Dave Grohl fra gruppen Foo Fighters hylder den læge, der lappede hans brækkede ben sammen efter scenestyrt tidligere på sommeren.

Både fansene foran og musikerne på scenen fik noget mere action, end de havde regnet med, da forsangeren for gruppen Foo Fighters under en koncert i Stockholm i Sverige pludselig faldt ned fra scenen og brækkede benet.

Den tidligere Nirvana-medlem peb dog langt fra over uheldet og de efterfølgende smerter. Derimod valgte han at fortsætte koncerten med en improviseret forbinding om benet, og tog først af sted til hospitalet efter koncerten var overstået.

Dagens fødselar kunne ikke rigtig klare mosten

Et par koncertaflysninger var dog uundgåelige, mens Dave Grohl kom sig efter operationen. Men søndag stod rockmusikeren igen på scenen og det samme gjorde hans kirurg doktor Lew C. Schon.

Under koncerten, som fandt sted i på Fenway Park i Boston, Massachusetts, inviterede den tilskadekomne sanger nemlig sin læge med op på scenen. Det viser en video, der er dukket op på YouTube.

– Min læge er her i aften. Den mand, der gjorde det muligt for mig at vende tilbage til scenen. Han kom op på mit hotelværelse i dag, kiggede på ben og sagde, “Du kan rocke Fenway i aften”, og jeg sagde, “Det kan du også”.

At lægen kunne meget mere end at lappe lemmer sammen, beviste han efterfølgende ved at optræde med et covernummer af The White Stripes’ hit “Seven Nation Army”.

Doktor Lew C. Schons optræden imponerede både publikum og bandet og fik efterfølgende Dave Gohl til at kalde sin læge for en “bad ass”.

Dansk kendis indrømmer hæleri

Se Dave Grohls læge synge “Seven Nation Army” øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu